3 Comments

  1. glugi.ro oferă promovare venind din interiorul grupului care l-a lansat. Grupul are membri cu vizibilitate, să spunem peste medie şi se autopromovează. I-a crescut cu ceva valoarea fiecărui membru al grupului? Eu cred că doar în termeni de valore absolută. La valoare relativă ai alte sisteme de referinţă şi situaţia se schimbă radical.
    Cât despre fenomenul cu hater, poate că mă înşel, dar cuvântul nu există în engleză, iar scris hatter are legătură cu pălărier sau nebun de legat.
    Iar cei care fac publicitate ălora care-i critică îşi fac de fapt publicitate lor. Am un exemplu limpede în minte.

  2. Cred ca depinde foarte mult de ceea ce scrii si unde iti promovezi ideile. De exemplu daca eu scriu rau despre PDL, modul cel mai sigur de a-mi atrage niste hateri ar fi sa intru pe niste bloguri d’ale lor, sa ma iau de ei si sa pun cateva linkuri.

    Personal nu cred ca o astfel de atitudine denota un caracter vertical, ci mai de graba o tendinta machiavellica. Dar dupa cum ai zis si tu, online-ul romanesc s-a construit pe asta.

  3. fanel

    @dan patrascu: discutia este una mai veche pe care o tot revad reluata din timp in timp. Ce ma deranjeaza este ca vad teza asta preluata de la idoli la pupi’n-idolisti.

    @irongates: dar perdeaua mainstreamului priveste doar absolut nu si relativ.
    Cu hater probabil vine de la verbul “to hate – a ura”, transformat dupa modelul furculision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *