Ideologul a mintit

Silviu Brucan a jucat cartea inteleptului prevestind ca romanii sunt prosti si ca le trebuie cel putin 20 de ani ca sa se destepte.

Total gresit, domnul Brucan acest ideolog al partidului n-a inteles ca politica nu e decat o butaforie si ca adevaratul popor nu e reflectat in procentele unui candidat.

Dl Brucan, o alta vulpe a lui Berinde, a comis o grava greseala: el n-a inteles ca nu poate manipula vointa divina a unui popor. Unui popor ii poti distruge mituri, unui popor ii poti mutila constiinta, unui popor ii poti amputa dorintele, unui popor ii poti masacra trecutul, unui popor ii poti manipula miscarile, dar niciodata unui popor nu-i poti opri destinul.

Ce a facut Hitler cu nemtii ? Ce a vrut sa faca Stalin cu rusii ? Ce vor sa faca americanii in lume ? Ce si-a dorit Imperiul Otoman ? Ce vroiau Papi in timpul cruciadelor ? Ei toti voiau puterea si orbiti de aceasta sete, au uitat ca mai exista pe lume zambetul, iubirea si destinul.

Romania este o tara aleasa fie ca suntem sau nu suntem de acord, romanii sunt un popor de oameni harnici si dornici de munca, afluxul de forta de munca o arata, asa ca Dle Silviu Brucan si domnilor care laudati numele acestui fost bufon la curtea Unicului Partid, cei 20 de ani de prostie pe care ni i-ati atribuit n-au nici o relevanta daca privim lucrurile din trecut:

1. Mineriada – lumea a inteles ca Iliescu este un alt fost Tovaras care a muscat mana ce l-a hranit.

2. Castigarea alegerilor 2004 de catre Basescu- lumea a inteles ca dincolo de faptul ca toti au fost in Unicul Partid Nastase era solutia care ne trimetea in bezna pentru inca 4 ani.

3. Copiii nostrii studiaza afara la scoli de prestigiu, ba chiar ajung sa lucreze pentru firme mari.

4. Avem internet si putem comunica cu restul lumii, World Wide Web.

5. Sarbatorim 1 decembrie 1918 pentru ca vrem si nu pentru ca suntem trimisi de la munca.

One Reply to “Ideologul a mintit”

Leave a Reply