Idolii

M-am saturat de infatuati urbani care si-o ard eco si-mi prezinta starea natiunii cand ei sunt niste fosti drogati care si-au ars-o in tot felul de companii dubioase.

Sunt scitirit de pseudovedetele care imi proorocesc apocalipsa ecologista din masinile lor scumpe si de la barurile fitoase pe care le frecventeaza unde degusta din plin bauturi carbogazoase cu E si nitrati, sulfati.

Sunt satul de jurnalisti care pupa suav funduri grase de patroni infecti care nu stiu sa conduca un business decat cu ajutoare de la stat, si-n ciuda aparentelor pe care vor sa le lase inginerii sunt cei mai infecti conducatori de business-uri.

Sunt oripilat de pseudovedetutele care balesc la traseistele de pe Dorobanti dar care incep sa si-o arda eco ca niste virgine vestale prinse in pat cu Cezar.

Chirila e sucarit pe Dorobantiere uitand ca a tinut una pana mai ieri. Sunt si anume la fel de mahnit ca atunci cand am citit primele acorduri de limbi aruncate mesianic de Cartarescu in fundul stimabilului presedinte..El Grande Basesco.

Idolii pe care ii alege societatea in care ma misc nu ma reprezinta. Baiatul minune cu un aparat de gat care stie sa zica lucruri inteligente dar care dezamageste odata cel putin pe 1 luna cand prezinta starea natiunii intoarsa pe dosul pe care stapanii il platesc este exemplu elocvent.

Mesajele voastre care populeaza internetul au un singur adrisant: Un fund gras si frumos de om influent care ar putea sa va arunce intr-un paradis financiar de invidiat: Tzeapa!!! Baieti “destepti” pastreaza prada pentru ei si arunca scalvilor doar oase cu ceva carne pe ele, carne molfaita in prealabil.

Ganditi cu curu in loc sa ganditi cu capul. Va futeti fals cu gandul la un el sau o ea din imaginatia voastra bolnava. Va imaginati realitatea asa cum ati vrea sa-o aveti…cui dracu ii mai pasa? suntem pe internet. Spatiu e infinit, povestile sunt realitati si realitatile sunt povesti. Dincolo de granitele intelepciunii sadeti voi ipocritii. Cu un pahar de Pina Colada in mana fetelor, cu un wiskey dublu si un trabuc baieti va curtati ca-ntr-un dans de cai impiedicati. In jurul vostru e praf si cenusa, voi va visati in Ibiza. In jurul vostru sunt baltoace de ura, voi le visati piscine….pana unde domnule idol?

Leave a Reply