In tara lui "Tre sa faci cinste"

Ohooo ce faci coaie ti-ai luat adidasi tre sa-i uzi ca altfel se rup, hai baga un pet de 2 litri la baieti ca sa nu se rupa adidasu’. Ce faci ba Shumi ti-au dat astia in sfarsit permisu, pai cum coaie si nu-l uzi si tu ?

Sunt suparat pe toate aceste clisee stupide ale poporului meu. Si nu nu gresesc cand zic ale poporului meu. Suntem un popor de betivi si alcoolici. Ne imbatam in 60 % din timpul vietii noastre. Ni se naste un copil: daca e baiat ma imbat de fericire ca e baiat, daca nu de necaz ca n-a iesit baiat. Daca moare cineva evident ma imbat ca sa uit ca nu mai este. Daca castiga Steaua si pleaca in CL ma imbat ca porcu ca deh a castigat Steaua. Daca ies de la munca ma imbat ca a mai trecut o zi din viata mea infecta.

Totul, dar absolut totul se rezuma la a mai pune in gura un strop de alcool si in a-l face pe cel de langa tine, din fata ta sa se simta cat mai prost in detrimentul tau. TU esti zeul, tu aburit de alcool incepi sa faci atmosfera cu tot felul de glume DE CACAT care nu au nici o logica si care jignesc adanc interlocutorii. Da pula ta tu te simti bine, esti zeu, esti muci de alcool si te doare in pula de restu…si zilele trec, si zi de zi tot te joci de-a zeu si ajungi in faza in care te bagi in sticla…e faza in care tu esti una cu sticla si sticla e una cu tine…Matrix. E timpul in care te doare in pula ce e dincolo de stropul tau de alcool pe care tre sa-l sugi ca altfel nu poti sa te misti 1 milimetru. Ce zice un betiv nedeclarat despre un alt betiv:”hai sa-i dam si lui saracu un pahar ca ia uite cum se uita ?”

Suntem alcoolici…tre sa recunoastem si sa gasim o solutie in rezolvarea problemei asteia.

Alcoolicilor Anonimi din toate zarile TREZITI-VA! Apa e buna si de baut nu doar de spalat paharul pentru urmatorul!!!

3 Replies to “In tara lui "Tre sa faci cinste"”

  1. clar or sa inteleaga.”hai ba fanele si tu acum cate mai ceri!? Nu stii sa te distrezi frate!” iti suna cunoscuta fraza? :d

  2. Imi place sa beau, dar nu singur. Bautura trebuie vorbita cu cineva cu care iti face placere sa stai. Singur beau cel mult 1 doza de Ursus si aia la cateva saptamani. Si daca ar fi si la noi bere la 1/4 l cum e in occident ar fi super. Problema unora cu bautura e ca nu stiu cand sa se opreasca si sa se duca la culcare. Am remarcat ca multi din cei care se dau zmei cand au “sange in alcohol”, atunci cand sunt treji sunt niste mielusei foarte timizi.
    .-= ₤utic´s last blog ..Bancuri =-.

Leave a Reply