Incoerent

Am creierii pilaf cu ciuperci pictati pe un zid alb impecabil.

Am aflat aseara ca filmele romanesti n-au luat nimic la Cannes, in locul lor castigand altii care nu fac filme despre revolutie, curve, pesti, aurolaci, violuri in grup in ganguri de bloc. Un Certain Regard a fost adjudecat de o productie coreeana “Ha ha ha”, trebuie sa-l vad. Dupa cum comentam si la Artistu – la postul cu telenovela coreeana- cinematografia coreeana ma uimeste pozitiv.

Pilaf cu ciuperci anu asta ma termina vremea de afara care e oscilanta si mintile mele se zugravesc ca seismografu din Vrancea, dar nu asta este sursa incoerentei de care dau dovada. In ultima vreme sunt prins in tot felul de chestii de facut, care trebuiesc facute si pe care nu am chef sa le fac.

Alergi de colo bezmetic, ai deadline-uri pentru nimicuri neplatite la finalizare, incepi sa proiectezi cand toata lumea sta flexata si ajungi seara sa pui capul pe perna mai greu decat ti l-ai ridicat azi dimineata. Alergi sa platesti impozite pentru cine?

Am obosit. Sunt obosit psihic si pauzele de relaxare sunt singurele care ma mai anima sa continui, practic lucrul este o corvoada intre 2 pauze binemeritate de relaxare.

Deci, sa ne relaxam.

Leave a Reply