6 Comments

 1. The Fan

  M-am apucat de fumat acum circa 20 de ani, deci pot sa spun ca am experienta. Cred ca e vorba de o chestie psihologica la mine: sa scot o tigara, s-o aprind… stii tu, ritualul :). Am observat insa ca fumez mult mai mult cand sunt inconjurat de fumatori – deci exista si un aspect social.
  Cred ca majoritatea se apuca de fumat din cauza anturajului – vor sa apartina de un grup. Probabil e la fel ca bautura.
  PS: daca nu fumezi si nu bei nu vei intelege niciodata.

 2. te felicit ca nu mai esti fumator si te-as mai felicita daca nu ai intreba fumatorii ce simt atunci cand trag o tigara…fiecare face cum vrea si nu da explicatii nimanui. abordeaza si tu mai altfel subiectul…

 3. fanel

  @The Fan: Ai incercat sa cauti un ajutor in grupuri sociale de tipul Alcoolicii Anonimi sau nu stiu daca exista Fumatorii Anonimi? Am baut si mai beau si acum cate putin,de fumat nu mai practic. Am la activ dusi la dezalcolizari cu gramada si morti din cauza fumatului, de asta am scris acest mini-text.

  @klubbingman: Imi pare rau daca te-a jignit mesajul, am vrut sa fie dur pentru a trage un semnal de alarma si poate pentru a-i face pe cei care practica “sporturile” astea sa-si puna intrebari in legatura cu viciile lor.

 4. […] de textul pe care l-am scris saptamana trecuta legat de Fumatori si Betivi, am descoperit recent ca exista un site al unui fost fumator care incearca sa puna bazele unui […]

 5. E mai usor sa bei sa iti futi mintile in fuga de chestii p care nu le intelegi, decat sa nu imbeti demonii.
  Care revin iar si iar…
  Unii s-au nascut invinsi.

 6. Cred ca am mai spus chiar aici la tine pe blog.. Imi place sa beau daca am cu cine. Si nu cu oricine si doar cu cine imi face placere sa stau de vorba. Singur, acasa sau aiurea, nu beau decat cel mult o bere. Si aia foarte rar.
  In privinta tigarilor e mai mult un tic nervos decat dependenta reala de nicotina. Nevoia de nicotina trece in cateva zile, o saptamana. Mult mai greu dispare nevoia de a face ceva cu mainile si dorinta de a ocupa cumva timpul pe care altfel il petreceai fumand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *