J.O. Politice de iarna

E iarna. E iarna si zapada imi intra prin toate gaurile daca n-ar fi acoperite. Imi place sa merg pe jos mai mult decat orice pe lume. Cred ca intr-un final mi-am gasit modul in care intru in stare de munca sau in care pot sa gasesc idei crete pentru proiecte si mai crete: Mersul pe jos.

Azi am prestat la facut ceva poteca pe aleile Bucurestiului plin de putori care nu sunt in stare sa-si dea zapada din fata blocului. Ii stiti sunt retarzii care zic:
“De ce coae sa curat eu strada, de ce platesc taxe!”.
“De aia ba boule ca sa se mire prostii, vorba lu’ Nila din Morometii. Faptul ca platesti taxe nu-ti anihileaza spiritul civic, vita incaltata!”

Aseara am fost fascinat de faptul ca Bucurestiul( carosabilul) a fost curatat exemplar de se putea circula pe el. Bravo autoritatilor! Un taximetrist a incercat sa ne vanda in taxi un casetofon si un telefon mobil, dupa cum am scris si pe twitter. Cred ca din cauza crizei in curand o sa ma sui in taxi si o sa pot cumpara salam si paine direct din taxi.

Azi am fo spre birou cu Cartita, aka Metrosexu. Ce urasc cel mai tare si mai tare de cateva zile sunt cretinetii din metrosex si de pe alocuri care se aud vorbind singuri ca:”era mai bine pe vremea lu Nea Nixu, ne dadea sa locuim, ne dadea sa muncim…daca ne lasa sa iesim din tara nu cred ca il mai impuscam”…prea tarziu ba si daca tot va e dor de el de ce nu va duceti dupa el.

  • Sa nu-mi aduc aminte de caloriferele reci.
  • Sa nu ma trezesc din somn si sa povestesc de zilele cu sot si fara sot pentru masini, ipocritilor acum ati fi in stare sa va dati jos din masina in fata usii de apartament ca nu puteti parca la 2-3 strazi de bloc.
  • Ratia! Isi mai aduce ba aminte careva cum stam dreacu la cozi cate 4 ca sa ne dea de mancare? Acu cumparati cu saci si aruncati la gunoi futu’va-n aripa de capitalisti ingusti.
  • Vitelor va e dor de cerneala cu care scriati de vecini si de rude ce au mai facut la niste ageamii cu 3 clase, cu una mai mult ca trenu’?
  • Carnatilor ati uitat cand sedeati cu orele pe DN1 ca sa treaca tovarasu’ cu beizadelele sa se scalde la Snagov???
  • Sau oare va e dor de 3 ore de program voi astia care va uitati la Schimb de mama, Schimb de matusi, Sex in grup cu mamai si alte emisiuni de reala cultura de stiuleti de porumb si morcovi sexuali?

Merg foarte mult cu cartita spre birou, Tai practic Bucurestii in 2. Este foarte bun metroul, dar nu este meritul tovarasul Opinca. Metroul a fost gandit de niste ingineri ca eu n-am vazut pana acu analfabeti care sa faca inginerii asa de mari. Nea Opinca si tovarasa Sinistra veneau si se dadeau si ei importanti, in spatele lor erau tovarasi de nadejde angajati in mai multe locuri(vest, est) care pregateau triumfal Romania capitalista. Cum puteai pregati asta daca nu cu o dictatura? Cum o puteai da jos dictatura daca nu cu pseudorevolutie si multi morti intru proslavirea Tovarsului Iliescu?

In tot acest timp Tovarasu Basescu isi pregatea prin porturi spalarea de dosare politice. Noii oameni ai lui Ceausescu: Iliescu si Basescu au fost creati pentru a putea si manipulati de papusarii vestici. Beizadele esalonului 2-3 faceau joc de glezne pentru a se infrupta din maretia zeilor de pe malul Snagovului.

One Reply to “J.O. Politice de iarna”

  1. Pingback: Mir─âri | Saturnianul

Leave a Reply