Je ne suis blogger

Mi-e rusine sa spun cuiva ca sunt blogger. Niciodata nu m-am putut identifica cu aceasta titulatura. Unii o poarta ca pe o carte de vizita, ba chiar se mai si angajeaza din cauza ei.

Niciodata n-am avut talent la scris, diferenta dintre o foaie scrisa de mine si o foaie alba se face doar in alea 2-3 randuri aruncate aiurea in tramvai fara o logica precisa sau un storybord pe care il urmeaza. La mine ideile vin explodeaza toate in cap si mor la fel de repede. Nu pot gandi un text cap coada oricat m-as chinui…

-blank page-

-ideee pierduta; O declar NULA.

Uite ce inteleg eu printr-un blogger de succes. Scrii un text obisnuit(Mostly Harmless) despre ce rochie sa-ti iei la o nunta si ajungi la o cifra de 65 de comentatori. Degeaba te lauzi ca ai nu stiu cati cititori daca nu ai comentatori pe blog. Comentatorii fac diferenta si iti consolideaza pozitia de A-blogger. Degeaba muncesti un text daca nu este comentat;)

PS: Pe unde mai pui ca e singurul blog in adevaratul sens al cuvantului, adica nu 2-3 filmulete, 2 trei statusuri de messenger si restu cocalari copiati de pe cocalari, pitipoanca si alte “proiecte” facute pentru ca publicul cere.

Leave a Reply