Jurnal de criza

Sursa foto: Emil Dragota
Sursa foto: emildragota.blogspot.com
Azi am aterizat cu probleme administrative la politie si administratie, daca la administratie am scapat nesperat de repede, la politie o doamna militianca mi-a futut tot cursu de drept civil pe care l-am invatat in facultate. Se pare ca o declaratie anexa la un contract e o procura jegoasa dupa mintea ei pe care trebuie sa o refac an de an. Eu sustineam ca e declaratie ea ca e procura. In fine i-am zis ca nu-i pot lasa originalul acolo decat dupa ce imi da banii pe care i-am dat la notar pe petecu de hartie. pana la final a mai venit cineva si a aruncat in scarba o semnatura si se pare ca duduii nu i-a mai trebuit nenorocita de declaratie/procura inchipuita, ca sa puna un drac de stampila pe o foaie. Presimt ca maine o iau din nou de coada cu administratiile, am asa un simtamant de potop de injurii la adresa statului.

Am fo pe Chitilei azi sa iau niste materiale pentru un pardalnic de Foisor de curte. Ba frate de pe Uverturii, prin Rosu si pana in Chitilei aceleasi pret la latii de 7 pe 5 la 4 metri. De uscati erau uscati de curgea apa din ei si-ti cer bulangii si 8 lei pe lat de ajungi cu el acasa prin soare gata stramb. M-am saturat de democratia asta a produselor proaste.

Vanzarea la nivel de cherestangiu e foarte anevoioasa si cu rupere de multa pula. Au astia un chef de vanzare, cum am eu chef de platit impozite forfetare la ora asta. Ei vezi Niculae, domnule, de aia nu merge tara bine si nu stim incotro sa mergem.

Una peste alta imi fac cu ochiu niste investitii financiare pe timp de criza acu, daca as avea bani m-as arunca in niste fonduri de banci cu investitii si risc mare. Ce as putea sa pierd, decat toata suma??!?? La dracu la cati bani pierd eu ca vreau sa fiu corect cu Stat-ul ce ar mai conta cateva sutici pierdute la un camatar de banca.

In continuare imobiliarele raman elodorado-ul “afaceristilor” cu 1 clasa mai mare decat domnul tren, iar evanghelistii imobiliari care populeaza internetul sunt dementiali: habar n-au pe ce lume traiesc.

Micile afaceri familiale incep sa salte in piata, presimt o dezvoltare rapida a atelierelor gospodaresti la negru. Sa Traiti Vineri!

Leave a Reply