5 Comments

 1. Saturnianul

  Mă, să ştii, am constatat şi eu: localurile primitoare în care să te simţi cu adevarat bine iar atmosfera să fie curată, la propriu şi la figurat, sunt destul de rare.

  Patronilor nu prea le pasă să aibă localuri în care să fii confortabil, să nu te îneci de fum sau să asuzi de căldură, cu sunet decent şi personal cu zîmbetul pe buze. Chestii care ţin de minimă civilizaţie la noi le găseşti în localurile de lux/fiţe.

  Şi la urma urmelor, de ce le-ar păsa ăstora să creeze condiţii civilizate cînd nimeni nui întreabă de sănătate iar românul se înghesuie în orice speluncă.

 2. E de mare pork…da frate daca te apuci de un business fa-l tata sa mearga ca dupa aia te intrebi de ce nu merge si de ce dai faliment….sau macar cumpara dracu un sintetizator:))bun

 3. Eu

  Tot timpul se plange cineva de sonorizarea de la Karma din Crossroads. Ba unu’ Stefan, ba unu’ Fanel. In primul rand “chestia aia” se cheama “mixer”, nu “sintetizator” (care e altceva). In al doilea rand am facut sonorizarea in Crossroads la Tatiana Stepa, Eugen Cristea si la alti cativa: mixerul e Tapco (daca va spune ceva) si e unul semiprofi de vreo 800 de coco (cele profi sunt folosite in studio sau la concerte gen Sala Polivalenta); cand umbla cine se pricepe pe un astfel de mixer suna cristal, cand umbla cine habar nu are, cum ar fi cel care face sunetul la Karma iese ce iese, ca am auzit si eu. In al treilea rand aruncati o privire la ce scrie pe boxe si dati un search pe google, poate pricepeti ceva si nu mai spuneti “boxe nashpa” (le-ati vrea voi). In al patrulea rand, daca se boraste in buda si pe langa si face muntzomanu pseudohipiot pe langa pisoar ca e “tare frate”, ca asa este publicul minunat de la concertele folk, normal ca e cum e. Zi-mi unde ai vazut tu curat pe jos si ai mirosit floricele la concerte de astea? In Fire? In Club A? In Expirat? In al cincilea rand, dar nu in ultimul, chiar nu puteti accepta ca nu prea ii mai tine pe cei de la Karma? Sau toata postarea era o incercare de a scuza pe cineva si nu m-am prins eu?
  P.S. Nu astept raspuns, nu te chinui. Raspunde-ti singur.

 4. Ma bucur ca a raspuns cineva de acolo…Nu scuz pe nimeni doar aduceam la cunostinta ce am vazut acolo.

  Daca Fire, Expirat, Club A nu pot de ce nu poate Crossroad ? Aaaa da suntem romani am uitat….apropo mergi in El Grande Comandante poate mai inveti cum se organizeaza o buda, poti sa vizitezi si Downstaires din Floreasca te ajuta;)si culmea eram la un concert de rockeri jegosi nu pseudohipioti muntzomani cum le zici tu.

  Tati poti sa ai si marshall-urile lui Covaci daca nu ai un prost care sa le regleze poti sa te lauzi cat vrei cu ele, ca ele tot prost se vor auzi.

  Pe mine ma cheama stefan si ma dau pe net cu nicknameul de fanel nu stiu ce a vrut sa fie artificiul de la inceput;)

  Mi-am raspuns, esti multumit ?

  fanel’s last blog post..Nea Tudor pupa-i-as ochii lui de trubadur

 5. Eu

  omule, sunt sunetist nu sclav pe plantatia vreunui “toarna apa-n vin”. ti-am scris pt ca vorbeai aiurea si nu sculele erau proaste ci omu’ care le folosea (cum multi dau cu goarna mai mult ca sa se afle in treba si sa se auda/vada vorbind legat de chestii care nu tin de domeniul lor si ii depasesc). la fel de bine imi aduc aminte de un stimabil (nu dau nume) care se plangea ca nu a iesit concertul din cauza mea, cand el gajaia si falsa ca o matza asmatica. te rog frumos, nu-mi spune mie de bude sau nu mai stiu ce si nu ma trimite sa fac turism de taverne ca stiu si eu unde merita sa intru si unde nu. cu mine daca vrei vorbesti de sunet. iti semnalam ca omu’ strica locu’, nu invers.
  doi: daca vrei sa le zici rockeri jegosi, zi-le, oricum sunt niste retardati care se diferentiaza de manelisti doar prin freza si haine. si din cauza astora se duce de rapa si muzica, pt ca ce e cu adevarat arta nu se vinde. se vand scatofiliile si pornografiile la care neuronu ala amarat si singur reactioneaza.vroiai ca astia sa reactioneze la versuri patriotice?! versurile erau cu bataie, cu gagici? si atunci? ia sa fi zis bitza de vicii su “sabufaru'” la maxim :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *