lasati Armele, apucati Faptele

Acum serios vorbind: Care BOC? Boc I, Boc II, Boc III …Boc se intoarce sau reintoarcerea lui Bocdokan.

Lasand gluma la o parte am senzatia ca FMI-ul ne forteaza sa-l debarcam pe Basescu pentru ca nici ei nu-l plac. Au creat criza pentru a da populatiei valoarea adevarata a Presedintelui ales. Cum nu au voie sa se bage in bucataria unei tari, au ales optiunea de a trimite mesaje subliminale de foame prin a strange cu usa Guvernu Fantoma Boc “n+1”.

Domnule Dan Voiculescu dvs trebuie sa faceti ceva nu sa va jucati de-a societatea civila cu jocuri de tipul “Stop Boc!“.

M-am saturat sa vad politicienii ca se joaca de-a societatea civila, societatea civila se joaca de-a mosierii si Sindicatele joaca dupa cum le canta cine da banul gros.

Cred ca e momentul sa ne trezim la realitate si sa intelegem ca suntem intr-un mare rahat si singura solutie pentru rezolvarea problemei este sa dam cartile pe fata si sa incepem sa muncim pe bani si nu pe spagi si pe combinatii combinacioase de tip “Maradonistul politic”.

Pana cand nu ne apucam de treaba si lasam privitu’ peste gard sau ascultatul cu urechea la ce zic unii si altii nu reusim sa ne extragem din vartejul care ne duce in aceeasi pozitie in care se afla Grecia la ora asta.

Politicienii trebuie sa gaseasca calea de a lasa economistii sa lucreze economie si nu de a pune niste necalificati sa dea legi economice. Fiecare om din Guvern trebuie sa aiba legatura cu jobul la care se inhameaza.

Nu Stop Boc! ci Start Joc: Redresare prin progres! Dle Voiculescu cred ca trebuie sa luam cu totii in serios provocarea fostului dvs. angajat Mile Carpenisan: Va provoc!

Leave a Reply