#lecturitaximetristice

Sursa: forum2010.anosr.ro
Sursa: forum2010.anosr.ro
Aseara cand ma retrageam de la un concert(Casa cu Prieteni), am luat-o la pas pe Bulevardul Ferdinand pentru a cauta un taxi. Vremea era racoroasa, aerul curat, masini putine pe strada deci o vreme de o plimbare nocturna.

Trec de primul palc de taxi-uri si pretul prea mare ma face sa plec mai departe in cautarea unui alt taximetrist. “Ce ti-e si cu cuvantul asta “taxi me trist?!?”” imi zic eu si plec in cautare mai departe prin baltile Bucurestiului prost gestionat din antichitate. In intersectie la Rosetti ginesc un taxi Solenza si-mi zic “Asta e al meu!”. Ajung langa el si din masina rasunau manele. Mai ascult si eu manele, dar dupa un concert Casa cu Prieteni nu rezistam sa ascult.

Pe margine in jur de zece taxiuri asteptau hulpave dupa un client, e mijlocul saptamanii si criza a suptiat clientela taxiurilor. Cand trec pe langa un Logan Taxi ce-mi vad ochii?!?? Un taximetrist care citeste! Deschid, dau Buna seara si intreb daca se poate? El raspunde la salut, aproba cursa, inchide tacticos carte, o baga in torpedou si porneste in cursa. N-am reusit sa vad ce carte citea, dar parea una din colectia Adevarul.

Deci ii propun lui Adrian Ciubotaru ca urmatorul lecturi urbane sa-l faca intr-o statie taxi si la final sa ofere cartile taximetristilor!

Sursa foto: forum2010.anosr.ro

One Reply to “#lecturitaximetristice”

  1. Pingback: Tweets that mention #lecturitaximetristice -- Topsy.com

Leave a Reply