Litoral Bulgaresc

Litoral Bulgaria

Litoral Bulgaria


Oameni buni, pana acum am avut bafta sa castig doua excursii la Bulgari: una in statiunea Constantin si Elena si una in Balcic (una la un concurs on-line si una la unul offline). De nici una nu am avut parte pentru ca aveam altceva de facut, dar la vremea aceea le-am oferit cu bucurie unor persoane dragi. Toti cei care s-au plimbat in excursiile astea s-au intors cu impresii mai mult decat bune despre Bulgaria.

Anul asta am auzit la unele dintre aceste persoane ca se pregatesc sa isi ia bilete acum in extrasezon, pentru Karpaten Turism. Pretul mic si experienta din trecut a balantat oferta spre litoral Bulgaria, unul dintre cunoscuti chiar mi-a zis:

“Uite dupa 15 mai, cica la Hotel Erma din Nisipurile de Aur cel mai ieftin pachet incepe 99 € de persoana 7 nopti demipensiune, pai nu va suparati pe mine, dar la noi daca ma duc cu banii astia, nici la vreo amarata de pensiune nu stau atatea nopti cu demipensiune. Plus ca vorbim de alta abordare a serviciilor frate! Nu vei vedea nici o moaca trista. Aia au zambetul inclus in obligatiile fisei postului. De fapt nu zambetul e inclus, ci bunul simt si atentia fata de mine clientul care vine acolo. Si sunt privit ca si CLIENT, nu ca “fraierul caruia sa ii luam banul” si sa cheltuim cat mai putin pe fundul lui.”

Aaa, sa nu uit. Daca nu va tenteaza sa faceti drumul cu masina personala sau cu autocarul, Karpaten ofera chartere pentru Balchik, Constantin si Elena, Nisipurile de Aur si Tsarevo. Iar Hotelurile Erma din Nisipurile de aur si Hotel Serenity Bay din Tsaraevo sunt oferite in excluisivitate de Karpaten pe piata romaneasca. Asa ca puteti spune voi ca nu suna bine? Eu deja ii spun ADIO litoralului romanesc si visez la momentul cand ai nostri vor merge sa faca “cursuri” pe litoral la bulgari si sa faca import de “bun simt turistic”!

Vacanta placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *