Living In The Past

Utah a devenit primul stat american care a recunoscut aurul ca mijloc de plata oficial. Actul oficial prevede ca monedele de aur si argint sa poata fi recunoscute ca mijloace de plata, la valoarea de piata a metalelor pretioase.

Greu la deal cu boul mic cand te imprumuti la chinez.

Istoria isi arata coltii ironiei si usor usor iti intoarce obrazul timpului pentru a simti focul arzator al politicii tale. Poate crezi ca scapi, cand de fapt tu ar trebui sa intelegi si sa repari ce ai gresit. Perversa constiinta colectiva se opreste asentimentala si-ti ofera o clipa de sinceritate. Un refuz te va trimite in boxa acuzatiilor din istorie, unde vei simti pe pielea ta durerea ce ai provocat-o.

E simplu. Lumea are un tempo bine stabilit si fiecare actiune are un raspuns in planul viitor. Timpul se scurge circular oferind constiintei sansa de a atinge usor trecutul dureros. Acolo unde timpul ataca o amintire dureroasa oferind experienta receptorului, acolo se intampla iertarea pacatului de a ura pe cel ce ti-a facut o nedreptate. Omul e animalul care are acces la informatie vitala, dar care constant si-o refuza.

Leave a Reply