#mafiatweetmeet

Am ajuns la MafiaTweetmeet organizata de Cristian Voiculesti cu sprijinul Fituica.

Am intalnit acolo oameni minunati. Au fost @alexcarstea @cezarv @anavoiculesti @voiculesti @baditaflorin @claudiubadita @iulianpavel si inca 3 persoane: Iulia, Irina si Nelu pe care n-am reusit sa le retin nickname-urile de twitter.

Ce am cautat eu acolo?
Saptamana trecuta imi propusese Cristi sa ne vedem si offline ca online destul ne conversam pe twitter prin contre pe diverse subiecte politice de interes sau aprobandu-ne la diverse mesaje aruncate in neantul internetului. A fost frumos ca am stat de vorba la un pahar de timp inainte de asta si dupa am ajuns sa invat un joc pe nume Mafia.

Un joc destul de frumos si care te ajuta sa cunosti mult mai in adanc trasaturile oamenilor din fata ta, practic pui pe tava toate atuurile pentru a pacali competitorii ca tu esti unul dintre personajele jocului: politist,hot, cetatean cinstit, doctor. E interesant cum te pozitionezi din functia pe care o detii si cum iti aperi nevinovatia sau cum pledezi vinovat pentru a deruta audienta.

Una peste alta a fost o seara minunata in care am cunoscut oamenii din spatele unor nick-uri de twitter, sper ca pe viitor sa mai am timp sa mai comunic cu ei si offline.

Leave a Reply