Marius Tuca prins in offside

Marius Tuca scrie 1 articol despre bloguri si blogosfera

Baiatul de curte al Antenei 1 si al mogulului fost vanzator de arme prin Irak si acum prosper om de afaceri bagat in cacat pana in gat( ati ghicit Felix Motanul) a mirosit ca lumea nu-l prea mai baga in seama si a zis sa puna de o furtuna pe mare.
Probabil invidios pe succesurile fratilor mai mici si mai pricajiti Ciutacone si Mircea In gura presei Badea Spagat Ciberntic inregistrate dupa rafuielile cu blogosfera romaneasca a zis sa incerce sa faca si el o mica furtuna in paharul de apa al blogurilor.

In primul si in primul rand discoteca e prea mica sa mai stai in cap, blogosfera s-a mai maturizat si ea: unu(Bobby Voicu) prin intermediul blogului s-au angajat in firme importante pe piata mondiala si ‘altii'(Zoso) fac teste pe masini bune si castiga si ceva banuti din treburile astea.

Povestile astea cu bloggeri astia sunt niste prapaditi si niste paraditi care nu stie si care vrea sa fie ei tari si mari in cartierele lor nu mai tin. Daca tot sunteti voi jurnalisti asa de pizdosi si de mari smecheri de ce va faceti bloguri gen Ciutacu, Comanescu sau Tolontan?

Ideea este urmatoarea nu te baga unde nu-ti fierbe oala si grija de oala ta sa nu cumva sa dea pe foc. Voi sunteti ofticati ca copii astia va iau painica de la gura si n-o sa mai puteti manca si voi o paine castigata cu sudoarea fruntii de pupat in fund. Relazati-va, lasa-ti limba moale si continuati sa dati limbi fara sa va faceti griji copii astia au mai citit, au mai invatat si nu vot face greselile pe care voi le-ati facut.

Problema in fond e una si mai grava: faceti parte din atlasul de monstrii zoologici care le fuge pamantul de sub picioare…Intocmai ca si iubiti vostrii tatuci Taica Iliescu si Maica Voiculescu nu stiti cand sa va retrageti si sa recunoasteti ca sunteti depasiti, e o meteahna a imbatranirii premature care continua si se amplifica pe masura ce inaintati in varsta.

De aici din lumea noastra mica si meschina te salutam pe tine colos al jurnalistici romane, fabulos ziarist in fata caruia umilul Nae Ionescu ar pali de rusine si in fata caruia ziaristii de la BBC si CNN ar face plecaciuni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.