MI si Sinziana – Si-am iubit o ardeleanca – #muzicademunte (16/365)

Personale jegoase care te duceau la munte, la mare, la relaxare. Personale care au personalitate lasand loc socializarii intre calatori.

Asta e cu dedicatie pentru iYli si totodata dedicatia vine si cu o obligatie: “Zi-ne o poveste despre personalul tau spre munte”.Atentie!!!! Postul contine mesaje subliminale :)))..Iarna nu-i ca vara si vara nu e departe… invitatia pe care am facut-o Iuliei o puteti prelua ca o leapsa si puteti scrie despre personalele din viata voastra spre mare, spre munte, spre locuri cu distractie si multi multi prieteni.

Eu unul as vrea sa vad povesti de la: Ioana Abe, Artistu, Adi Soare, Tica Luminare, Vlutic, Elena Ciric, Mironeasca, Blegoo, Deasupra Norilor, Aiurea si theFUA, Miruna si Bogdan Tabarcea.

13 Replies to “MI si Sinziana – Si-am iubit o ardeleanca – #muzicademunte (16/365)”

 1. Pingback: | iYli | Inima de mutoman |

 2. Ntz ntz ntz, e frumos ce faci tu? Acum, cand oamenii au de invatat tu te gandesti la munti si carari cu soare…

  Nu promit, dar o sa incerc sa scriu curand ceva pe tema asta :)

 3. @Ioana(Abe): cand te simti pregatita si inspirata sa scrii te astept cu un raspuns.

  @Elena Ciric: upssss…mult succes la invatat si te astept si pe tine cu o poveste frumoasa a unui personal in drum spre… un munte de prieteni.
  .-= fanel´s last blog ..Sinuciderea sociala =-.

 4. Bre, as povesti si eu, da’ nu prea am ce. N-am fost nici cu personalul la munte si nici nu-s asa muntoman. Sunt genul care urca pana unde poate merge masina, ia nitel aer pe-acolo si pleaca la o ciorbita si-un mic :D
  .-= claus´s last blog ..O nişă de succes =-.

 5. Pingback: Fanel.ro | Fanel.ro

Leave a Reply