Mincinoasa Europa!

Azi am avut ghinionul sa citesc presa economica.

“Problemele Greciei au luat sfârşit”

De ce are nevoie Europa de propriul FMI?

Ce concluzie am tras din toate astea?

Europa, grupul celor care vor sa conduca Europa au avut nevoie de un faptas. Care era cel mai bun faptas daca nu poarta de intrarea masinilor proaste pentru Europa de Est(Dupa cum bine stim exista doua porti de intrare a masinilor in Europa: Germania pentru lumea civilizata si Grecia pentru lumea a 2 a)? Asadar Grecia are probleme, Grecia insolventa, Grecia incapacitate de plata.

Ce daca am scris noi ca si ei(Anglia, Japonia, Franta,SUA) au probleme mai mari ca ale Greciei? Important e sa salvam Grecia, sa spunem ca noi am salvat-o cu banii vostrii ai celor care au masini proaste si drumuri infecte si sa demaram un proiect de FMI european.

Domnule Prodi ‘om fi noi lumea a 2 a dupa voi, dar chiar asa de prosti nu suntem cum ne credeti domniile voastre. Nu va fie frica daca nu a cazut sistemul democratiei dumneavoastra mai are timp sa cada, hazardul moral lucreaza foarte bine si lucreaza spre surprinderea dumneavoastra in detrimentul vostru. Va rog scutiti-ne de minciunile proaste si de manipularea si persuasiunea de doi lei cu care ne tratati, nu ne-am nascut ieri alaltaieri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.