MLM-isti din toate tarile uniti-va!

Am sta de vorba in dimineata asta cu un MLM-ist! E o placere sa te certi cu un astfel de om. Are viziunea lui autoimpusa de malaxorul in care a intrat si care i-a strivit creierul si i l-a compactat intr-un bob de mazare pentru a stoarce mai tarziu tot ce poate de la el si de a-l transforma intr-un tortionar, se merge pe principiul tortionatul devine tortionar, doar ca aici cu acceptul personajului.

Daca incepi sa te dai la ei, sa le pui intrebari incuietoare te persifleaza ca esti prost si nu-ti dai seama de sansa unica de a castiga triliarde de catraliarde de milioane de dolari si de a sta cu pula la soare frecand gibonu’ la rece.

Daca le zici ca sunt manipulati si manipuleaza si ei la randul lor ca sa vanda niste labe de produse ale unor cretini care vor sa il omoare dupa principiul cianurei: cate putin si-n doze mici sa nu simta bovina, odata se burluzesc si se uita la tine conspirativ, ca la un nebun.

Si daca tot s-a luat lumea de ei ca ar avea inclinatii de sectanti, acum i-au invata aia de la centru cand aud asa ceva sa pesifleze si sa se ralieze la gluma razand si incercand sa destinda atmosfera si ei cu ala gluma si sa canalizeze discutia spre altceva.

Care e mentalitatea MLM?
Tu bovina intrata in sistem de joc 6-3-2-1 depinde de nivelurile vietii care le are firma aia de cacat, cumperi produse pentru ca ei te indoctrineaza ca fara laba trista de vitamina oferita de firma Laba-nTraista Comp Srl nu vei mai putea supravietui. Tu la randul tau trebuie sa gasesti alti fraieri care sa creada prostia asta. La primele intalniri vin si ei cu tine sanchi sa te invete, de unde sa fie siguri ca ai prins lectia si nu faci vreo manarie sa le dai reteaua in cur. Tu nu esti vanzator de produse, tu vinzi altuia dependenta ta de drogurile astea ale lor legale :)))….vinzi ipohondria unor boli neanuntate.

pacaleste lumea ca le da franciza cand de fapt le da voie sa se foloseasca de numele lor, dar nu au voie:

-sa faca un site propriu de magazin online sa vanda medicamente miraculoase de frecat mata de par pentru ca s-ar prinde guvernele si i-ar lua la par una doua, ba mai mult i-ar si impozita asa un picut ca ei si-o cam ard fara impozite.

– poate ar vinde lumea fara sa ofere spalaturi pe creier si n-ar mai veni la intalnirile unde tre sa lasi o caruta de bani pe bliet sa vb nu stiu ce mare smarald, rubin, piatra de alama (astea sunt in general grade la ei un soi de centuri din karate).

-si ar cadea in cur tto caruselul lor de labagii infecti de inoculare manipulatorie acolo unde gasesc creiere de formatat.

-cui ar mai promite ei viata vesnica si cresteri exponetiale directe de nici in supermodelele matematice n-am vazut asa ceva.

Deci cu MLM-urile mergeti la alta scara ca eu nu mai pun botu la harneli de 3 lei si la poze cu iahturi ale unor petarde care vor sa ma minta.

2 Comments

  1. veronica

    Fanel,nu toti au iq-ul la purtator sa inteleaga network marketing-ul!poate ti-a povestit si tie un neica nimeni,coate goale ,mate fripte cate ceva despre network marketing si tu l-ai crezut. sau poate te-ai varat si tu in tarate ,fara sa stii sa folosesti tacamurile.daca romanul e agramat intr-o proportie de 90%,ce naiba sa-i ceri sa genereze venit rezidual?nu e ptr oricine ,stimate domn! si tu mai stii un lucru? pisica unde nu ajunge,spune ca-i pute!asa ca…..unde nu-i cap,vai de picioare!bafta in tot ceea ce faci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *