Mortii se intorc acasa si stau pana in duminica Tomei


In timp ce crestini ortodocsi se pregatesc sa sarbatoreasca Invierea Domnului si sa-si primeasca mortii din nou acasa pentru a le da cele necesare pentru trecerea vamilor vazduhului, ‘El presindente minimo’ fundul bun de pupat pentru intelectualitatea(optzecisti pupincursti) impreuna cu aplaudacii de serviciu ii comemoreaza pe Virgil Ierunca si Monica Lovinescu ingerii incoronati ai undelor radio, cei care au scapat din lagarul care l-a produs pe Traian Basescu, Gabriel Liiceanu sau Adrian Cioroianu(il stiti e baiatu cu ‘Yes ma’m…’).

Toata lumea vorbe mari, lacrimi de crocodil si multa multa miere(logic e mort nu mai poate zice nimic).

Gentelmeni ca intotdeauna o sugem prin batiste si la final ne scuzam ca am incercat doar sa facem fata vicisitudinilor.

Dragilor 2 au murit a mai ramas Goma….cred ca e printre ultimii care mai bantuie nomenclaturistii, baietii veseli care faceau yachting pe Snagov.

Si Goma nu tace si le zice cum poate, cum nu poate. I-ati blocat cetatenia, l-ati renegat ca roman vrand sa-l manjiti in procesul comunismului…Enoiu traieste si cainele mai are tupeu sa si apara pe la tv si sa zica ca el n-a facut nimic rau.

Inca odata o zic:”Mortii ni se intorc acasa si stau pana in Duminica Tomii, sa-i cinstim cum se cuvine”, nu cu Basesti si Cioroieni sau Patapievici si Liiceni.

Pentru voi cei ce nu mai sunteti, pentru voi cei ce sunteti si pentru cei ce nu stiu dar vor fi…

Tudor Gheorghe – Celula (Cu Iisus in celula-2006)

Radu Gyr – Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane

Leave a Reply