Multinationala, Videanu, Primaria si locuri de parcare lipsa

Esti o multinationala de succes. Bovina care e in conducerea ta, e in top 300,400,500,n+100. Ai anunturi de anagajare pe toate site-urile de mare prestigiu in ale pastoritului cv-uri si scrisori de intentie cu multe sfaturi(degeaba) despre cum sa te porti la un interviu(la care n-am citit in nici o povesire de acolo, sfaturi cum ar fi: sa ai o pila buna).
Deci revin la oile mele: cum e frate posibil sa-ti faci ditai sediu de birouri si sa n-ai un rahat de parcare pentru oitele angajate, si astia sa-si puna masinile pe locuri de parcare alandala in detrimentu altora care poate si-au ingrijit locul respectiv.
In acesta ecuatie intra si barurile,terasele,restuarantele,hotelurile. Gogule daca ai ‘enspe mii de stele pe frontispiciu de ce gurita doamnei mata nu faci si o parcare ca sa parcheze clientu si nu sa alerge bezmetic pe strazile patriei in cautarea unui loc de parcare pe care se va certa sigur mai incolo sau pe care isi va gasi masina lovita, fara oglinda, cu stergatoarele ridicate, cu cauciucuri sparte(suntem un popor razboinic,adevarati draci….a scuze traci am vrut sa spun).

Acum revin la oaia mare si neagra din fruntea bucurestiului, care mereu se schimba dar modul de lucru este acelasi. Io nu vreau sa-l acuz pe Videanu a nu’stiu cata oara de incompetenta(n-as gresi prea mult), insa vin si intreb da restu ce au facut frate: Halaicu, Lis, Basescu, Ciorbea ? e o liniste apasatoare in care se aud fosnete de teancuri de bani si stampile care musca contracte grase. injuraturile puternice din strada se pare ca nu reusesc sa perturbe linistea fosgaitoare si mirosul de tus din primarie.

In final vreau sa felicit toate conducerile primariei din Bucuresti de dupa revolutie pentru felul in care au curatat strazile de zapada si au rezolvat problemele parcarilor….sa va fie in ciorba !

Leave a Reply