Negare.Omisiune.Oracol


Salut,
ma plimbam pe diverse blog-uri si observ ca circula o leapsa cu 13 intrebari din blog in blog, ca albina din floare in floare de primavara pana toamna.
Si cam peste tot ochii mi s-au indreptat pe intrebarea 11.) pe care vad ca o evitati…din prostie sau poate dintr-o… voi ii ziceti buna crestere, eu ii zic idiotenie. Bai frate omu iti pune o intrebare punctuala:
11.Cel mai urat blog pe care l-ai vazut ?

Si voi o protiti prin plopi cu fel de fel de raspunsuri de(“bun simt”) porc.
Frate e greu sa zici: Blogul Buddha nu-mi place pentru ca pune pe blog chestii vechi gen asta sau ca dupa espe mii de ani s-a trezit sa puna poze cu Gabriela Cristea goala..de asta mai avea putin si iesea la pensie de cand a pozat goala.Traficu’ nu scuza mijloacele mai ales la unu care e blogger cu staif.

Sau puteati foarte bine sa ziceti ca XY Blog e un blog nashpa pentru ca baga prea multe cantece si filmulete decat scrie….iar cand scrie scrie prost.

Fratilor suntem o tara libera(sau cel putin asa credem), trebuie sa intelegem ca daca facem critica cuiva nu taie nimeni capu la nimeni…critica daca e inteleasa e constructiva…altfel o sa ramaneti idioti si o sa rezolvati leapse, ca pe vremuri in oracolele copilariei…unde la anumite intrebari, nu se raspundea decat daca jura cu mana pe rosu proprietarul ca nu-l da si lu Icsulete sau lu Igrec sa-l citeasca.

Leave a Reply