Nervi de vara pana-n seara

Esti prost. stai in pula mea jos si taci dracu din gura. Chiar crezi ca tot pamantu’ se invarte in jurul tau. Zici ca cei din jurul tau sunt niste cretini, arunci cu cacat in stanga si dreapta si nu-ti pasa, tu cazi ca o felina in picioare. Nu poti sa legi 2 cuvinte, da in spatele anonimatului esti zeu, esti cel mai mare futangiu, esti cel mai cel ca de doar esti un nick pe o foaie de web.
Tu n-ai pareri personale, tu ai senzatia ca stii tot ce trebuie. In realitate esti un bou care n-a facut nimic in viata lui si care printr-o imprejurare de miscari ale vietii tale si pentru ca parinti te-au sprijinit si viata nu ti-a intins curse si corzile la maxim ai ajuns unde esti… mai poti sa crezi ca esti bun ?
Degeaba ai haita cu tine care te lauda ca esti bun, important dincolo de perdeaua mintii tale, acolo unde te simti cel mai singur, acolo unde esti tu cu tine ce pula mea gandesti ?
Un ecran gol si trist si un punct alb ce zace inert. Fara curent, fara laude, fara gasca esti zero, esti un ilustru nimeni. esti un ‘ics’ dintr-o multime de ‘igreci’…

Leave a Reply