Nimic nu e intamplator!

Nimic nu e intamplator, toate actiunile au un scop. E greu de crezut ca se misca ceva in universul nostru arpopiat fara sa aiba o insemnatate pentru tine sau pentru cel de langa tine. Orice actiune intreprinzi sau iei parte la ea duc la definirea scopului tau in spatiul in care iti manevrezi viata.

Viata nu tine de destin, viata nu se misca aidoma unui script de emisiune repetat. Viata se misca pur si simplu este o suma de evenimente aleatoare pe care le ai ca optiuni asta in niste limite bine stabilite si in stransa legatura cu niste semne naturale care le primesti din orice mijloc ce poate reprezenta un receptor perfectibil.

Aleatoare viata isi duce cursul dupa un tipar si dupa un tipic pe care de cele mai multe ori refuzi sa-l accepti. Visele sunt doar flashback-uri de memorie care te pun in garda cu anumite mesaje primite din receptori externi receptorilor generali, subconstientul declanseaza uneori nebunia sau alteori declanseaza instinctul de conservare care te aduca in stadiul de a muri din cauze naturale.

Elementele cheie in ecuatia viata esti tu, receptorii care iti definesc directia si regulile pe care trebuie sa le urmezi negresit. Ai lansat o actiune fara acoperire in acesti termeni misiunea ta se incheie si este preluata de altul care trebuie sa-o duca la capat. Dumnezeu este un matematician perfect.

“Ai fost invins? Nu te lasa. Ai fost calcat in picioare? Aduna-te! Ai fost
scuipat? Sterge-te si mergi mai departe.”
Sursa replicii Aici

Leave a Reply