No more lies

Cu dedicatie speciala tuturor freelancerilor din online-ul romanesc care o ard corporate.

Cu tot respectul ce-l port multor persoane din mediu online pentru anumite proiecte pe care le-au derulat, vreau sa le transmit ca m-am saturat de minciunile lor imbracate frumos in strategii de marketing.

NU ne-am nascut toti ieri si azi am intrat pe internet, stim ca viata e grea si ca trecem printr-o perioada de greutate financiara, dat cat timp o ardem corporate n-ar trebui pe la conferinte sa ne ratoim la audienta dand sfaturi de gradinita sau cel mult clasa 3.

E misto sa te pozitionezi undeva sus si sa incepi sa acuzi in stanga si-n dreapta cand si tu faci acelasi lucru. Cel mai nasol e cand cineva iti arunca un bat si alergi ca un catel sa-l aduci inapoi. Stii de ce e cel mai nasol? Pentru ca odata ce ti-au gasit slabiciunea si batul preferat, oamenii te vor tachina cu el pana cand vei obosi.

Artistu scria la un moment dat de nevoia e lideri, eu unu zic ca avem nevoie de lideri, dar de niste lideri adevarati nu pustani inchipuiti care dupa absolvirea unor facultati particulare fantoma dau lectii de viata si de online.

Leave a Reply