O mizerie….

Internetul a devenit o mizerie. Internetul este o mizerie, o mizerie pe care o utilizam pentru a ne varsa dejectiile. Si eu sunt vinovat alaturi de voi pentru ca nu fac nimic sa-l fac mai bun.

Oricat de multe linkuri utile v-as oferi nu as deveni un trendsetter adevarat. Trendsetterii se nasc nu se fac, e ceva in mana lor care ii face sa castige orice mana ar juca pe masa de poker a vietii.

Facebook, Twitter, MySpace, Hi5 si toate cele sunt doar retele unde ne varsam dejectiile scrise si rascrise pentru a arata lumii cat de miez suntem noi pe acest “pamant virtual”. Pe blog scriem pentru trafic sau pentru “a cauta ceva”. Acel ceva e fie faima, fie renume fals.

Viata adevarata sa traieste la firul ierbii si nu inchis in RT-uri si LIKE-uri. Vrei sa fi un adevarat? Fa ceva bun si termina cu cerseala sau milogeala de a face ceva doar pentru a te vedea un potentat.

VIATA E DINCOLO DE TASTE, VIATA E ACOLO UNDE POTI AJUTA.

7 Replies to “O mizerie….”

 1. pana faci ceva notabil in offline alergi dupa faima in online… iti hranesti orgoliul, fiindca asa ne invata epoca in care traim!!!

 2. Internetul e utilizat ca o mizerie. In fond el nu are parti bune sau parti rele ci are utilizari bune si utilizari rele. Deci omul e rau :P conclizie la care ajungem foarte usor din foarte multe perspective

 3. @cristi: clar, noi il facem sa fie bun sau rau. Doar ca am senzatia ca in ultima vreme nu mai avem puterea sa-l facem bun.

 4. Avem nevoie disperata de atentie. Copii fiind, ni se cumparau bomboane cand urlam.
  Acum dam like-uri si avem statusuri destepte poate ne mangaie cineva pe ceafa.
  Online-ul e misto. Oamenii sunt confuzi – prosti.
  Lasa-i pe aia in pace. Da-le ignore. Nu intra pe facebook. Scrie pentru tine si o mana de prieteni. Citeste. Invata. Da-ti cu parerea. Actioneaza. Asta e internetul.

 5. Internetul precum si toate gunoaiele de site-uri de socializare = mizerie !!! Internetul este gradina labagiilor, perversilor sexuali, pornografiei imputite, disperatilor dupa jocuri de noroc, si a tuturor ” mutantilor ” care se simt bine si puternici in mediul virtual…..oamenii adevarati si sanatosi mintal probabil nici nu considera necesar sa detina un computer sau un telefon smart pe care din nefericire multi incep sa le aseze pe primul plan in viata…..

Leave a Reply