7 Comments

  1. Dan Tudor

    pana faci ceva notabil in offline alergi dupa faima in online… iti hranesti orgoliul, fiindca asa ne invata epoca in care traim!!!

  2. Cristi

    Internetul e utilizat ca o mizerie. In fond el nu are parti bune sau parti rele ci are utilizari bune si utilizari rele. Deci omul e rau :P conclizie la care ajungem foarte usor din foarte multe perspective

  3. fanel

    @cristi: clar, noi il facem sa fie bun sau rau. Doar ca am senzatia ca in ultima vreme nu mai avem puterea sa-l facem bun.

  4. Avem nevoie disperata de atentie. Copii fiind, ni se cumparau bomboane cand urlam.
    Acum dam like-uri si avem statusuri destepte poate ne mangaie cineva pe ceafa.
    Online-ul e misto. Oamenii sunt confuzi – prosti.
    Lasa-i pe aia in pace. Da-le ignore. Nu intra pe facebook. Scrie pentru tine si o mana de prieteni. Citeste. Invata. Da-ti cu parerea. Actioneaza. Asta e internetul.

  5. Taca Paca

    Internetul precum si toate gunoaiele de site-uri de socializare = mizerie !!! Internetul este gradina labagiilor, perversilor sexuali, pornografiei imputite, disperatilor dupa jocuri de noroc, si a tuturor ” mutantilor ” care se simt bine si puternici in mediul virtual…..oamenii adevarati si sanatosi mintal probabil nici nu considera necesar sa detina un computer sau un telefon smart pe care din nefericire multi incep sa le aseze pe primul plan in viata…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *