Omul, materie sau energie?!?

Vorbeam cu cineva acum cateva zile despre corpul uman si am ajuns la concluzia ca omul este un amestesc tare ciudat de materie si energie. Materia este forma sub care ne este prezentata energia care ne creeaza. Multi ar zice ca omul are x Kg – 21 grame(sufletul).

Acum cateva ore discutam cu cineva problema genetica a gemenilor: dintr-un geaman o sa se nasca rar un cuplu de gemeni pentru ca gena se exclude. daca si sotul/sotia celui in cauza provine tot din gemeni sansa de a avea copii gemeni este de peste 50%. Aceeasi problema o regasim si la epileptici. Organismul este creat ca o suma de borne si rezistente + – si care respecta o schema. Practic sufletul nu exista, el fiind doar un curent creat intre aceste pachete de – si +. 21 de grame s-ar putea sa fie vorba de o materie inca necunoscuta omului si care face ca energiile sa fie activate si dezactivate.

Strasnic Meshter mai este Dumnezeu, un matematician complet.

Later edit: Omul este suma minusurilor si a plusurilor din matricea personala.

2 Replies to “Omul, materie sau energie?!?”

  1. Interesant punct de opinie. Am totuşi o întrebare pentru tine: cine este cel care se gândeşte că te gândeşti? Mă refer strict la tine, cu alte cuvinte, când îţi dai seama că te gândeşti la ceva, sau că simţi ceva, dincolo de cel care gândeşte şi simte, cine este?

    Poţi să-l priveşti? Poţi să îţi întorci “ochii” în tine şi să îl vezi? Este o tehnică de meditaţie pentru a face asta, dacă te interesează dă-mi de ştire.

    Apropo, ştii care este diferenţa dintre un optimist şi un pesimist? Una mică, dar mare, anume că optimistul este mai bine informat, atât!

  2. Pe mine ma intereseaza strict problema matematica din toata nebunia asta. Nu stiu daca vreau sa ma privesc in interior, dar stiu ca daca trebuie sa ma privesc in interior voi gasi punctele cheie s-o fac.

    In treaba cu optimistul ai si nu ai dreptate. Un optimist are o doza de nebunie care ii permite sa riste, un pesimist se inchide in actiuni neriscante, dar sigure pentru campul lui de valori.

Leave a Reply