Online Offline …line

Toata lumea priveste mediu Online ca o closca cu puii de aur.

Cu totii visam sa ajungem multimiliardari dand de 2 ori click pe 2 reclame sau navingand de 3 ori pe 2 siteuri. Cu totii speram sa ajungem PR pentru un site care merge practic singur, mai greu e sa cresti ceva de la 0 si sa dai tonu’ la cantec in piata asta cand nu ai nici o proptea de orice fel din partea unui stabilizator de piata.

Internetu’ este una din cele mai mari surse de vise. Magazinul de vise numit internet inglobeaza in el scam-eri, mlm-istii, adsense-isti si in general pe toti cei care viseaza cu ochii deschisi la imbogatire rapida, la Cartoniada din ’90.

Adevarul crunt din teren este ca oricat de mult ai crede ca te poti realiza din internet exclusiv este o mare minciuna oferita pe tava de moguluti care vor sa realizeze continut sau sa primeasca linkuri contra vise. Adevarul este ca cine s-a realizat din internet s-a realizat bazandu-se pe niste relatii la nivel de offline foarte puternice care le-au oferit sustinerea in online.

A trecut vremea cand visam la vanzatori de ciorapei care ajung magnati intr-un domeniu, a trecut vremea cand ascultam povesti despre cat de greu a fost sa faci prima 100 de dolari si cat de usor s-a mers dupa fara nici un sprijin material sau relationar din partea cuiva deja orientat in domeniu ales de tine.

….si pentru ca am vb de vise inchei cu melodia Suntem Vise a celor de la Casa cu Prieteni.

Haideti sa lasam prostiile si visele la intrarea in piata si sa povestim realitatea si nu povesti frumoase care sa excinte minti inberbe intru proslavirea unor pseudozei AutoCanonizati.

Leave a Reply