(P) Cumparatul hainelor: placere sau durere?

Nu inteleg oamenii care au o placere mare in a merge sa-si cumpere tzoale. De-a lungul vietii mature scurse pana acum mi-a adus in cale tot felul de oameni, de la cei mai ahtiati dupa cumparaturi pana la cei care urasc cumparaturile. Printre cei care urasc cumparaturile ma numar si eu.

Eu in general nu am idee cand ma duc sa-mi iau ceva de imbracat. Din start nu-mi place sa fiu la moda doar ca e la moda, imi place sa ma imbrac cu haine care ma fac pe mine sa ma simt in pielea mea, daca m-ai imbracat cu haine care nu-mi plac, risti sa scoti animalul posac din mine.

In ultima vreme sictirit de faptul ca hainele sunt cam aceleasi ma duc in magazin, ochesc 2-3 haine si le cumpar fara a le mai studia prea mult.

Cel mai misto e ca au aparut magazine online care iti ofera cataloage online si poti sa cauti tzoalele preferate. Daca lucrezi program “8h+…pana termini” cred ca iti cade foarte bine astfel de magazine. Daca nu ai timp sa alergi dupa haine pentru ocazii speciale, dar ai acces la internet de pe telefon sau de pe calculator, e si pacat sa nu te folosesti de aceste beneficii.

Leave a Reply