Matrimondiale business – UmbrellaforTwo!

Umbrela pentru doi
Umbrela pentru doi
Traim intr-o perioada zbuciumata in care ne zbatem sa razbatem in jungla urbana, in jungla vietii cotidiene. Prima oara incepem prin a ne cauta cu disperare un loc de munca. Apoi usor, usor avem si alte cerinte de la noi pe plan financiar uitand sa ne mai preocupam si de cea ma importanta parte a vietii: partea sentimentala.

Si uite asa intram intr-un maraton dupa valori pecuniare si suntem tinuti in priza, dar pana cand? Pana cand ne dam seama ca viata a trecut pe langa noi si ca avem tot ce si-a dorit societatea, mai putin ceea ce ne-am dorit noi cu adevarat: Un suflet pereche, O a doua persoana sub umbrela vietii noastre.

Dar uite ca cineva s-a gadit sa faca o afacere si din asta: Daca tu n-ai timp si nu mai ai rabdare cautam noi pentru tine: UmbrellaforTwo.

Ideea nu e rea si am mai vazut-o prin filmele americane, probabil ca la ei a prins conceptul foarte bine. Pentru inceput se vor orienta in zona de serviciu dedicat profesionistilor din mediul de afaceri care sunt in cautarea celeilalte jumatati. Deci firma se ocupa de recrutarea viitoarei tale jumatati pe principiul recrutarii pentru un loc de munca.

Leave a Reply