(P) Tractari auto – informatii disponibile prin SMS, oriunde, oricand!


De obicei ai nevoie de serviciile unei firme de tractari auto atunci cand nu te astepti. Te-a lasat masina in drum sau ai trecut printr-un eveniment rutier mai putin placut, un accident. Se poate intampla oricui. Si daca s-a intamplat ce faci? Lasi masina acolo? Nici gand. Chemi un prieten in ajutor? Ar putea fi o solutie in cazul in care nu esti departe de casa. Dar si atunci, daca masina iti este distrusa si nu se mai tine pe roti, e clar ca ai nevoie de platforma cu troliu, lucru pe care nu il are orice “prieten” prin garaj sau prin boxa. E clar ca ai nevoie de o firma de tractari auto specializata. In acest caz pui mana si suni un prieten care ar putea cunoaste si ar putea sa-ti dea numarul unei firme de tractari. Sau daca nu, suni un prieten care ar putea sa caute pe internet numarul unei firme de asistenta rutiera, dar si atunci prietenul trebuie sa se afle in preajma unui calculator.

Acum poti rezolva treaba mult mai elegant si rapid. Site-ul de tractari auto www.dispecerattractari.ro a lansat serviciu gratuit de informatii prin SMS. Astfel, printr-un simplu SMS gratuit la numarul 0720667700 puteti avea acces la o baza de date care contine informatii despre peste 140 de firme de tractari auto si remorcari auto din Romania. Indiferent unde sau cand ai nevoie de o firma de tractari, scrie un SMS la numarul 0720667700 cu textul “tractari nume localitate” si vei primi imediat lista firmelor de tractari din localitatea solicitata.

Numarul 0720667700 este in un numar cu tarif normal in reteaua Orange, costul unui SMS fiind de 5 centi (daca este apelat din alta retea decat Orange).

ATENTIE! Numarul 0720667700 apartine unui server de SMS. Prin urmare, serverul de SMS poate raspunde doar mesajelor de tip SMS. Apelurile telefonice sunt ignorate.

Leave a Reply