7 Comments

 1. Cristi

  La pariuri sportive intotdeauna vor pierde cei care isi pierd rabdarea. In mod normal, poti ajunge la un castig constant(variabil, dar cat de cat constant pe termen lung) daca incerci sa iti impui o strategie de care sa te tii cu dintii.
  Daca studiezi bine, e imposibil sa nu poti sa scoti o rata buna de meciuri pronosticate corect pe termen lung. Greseala vine insa cand pariorul se arunca dupa mai mult, cand nu mai tine cont de propriile reguli, cand si-a facut strategia pentru un risc si se arunca la altul mai mare (din moment ce risti mult, nu iti convine sa castigi doar un pic automat). Iar atunci doar norocul te salveaza, iar el nu prea e asa prezent la pariuri sportive :P contrar ceea ce ar spune unii.

 2. fanel

  @Cristi: Norocul iti da betia puterii si te face sa risti mult fara strategie, practic mergi “la bulan” cum se spune in vorbirea de strada.

 3. vanzari terenuri

  Foarte frumos post si direct la subiect. Nu sunt sigur daca acesta este într-adevar cel mai bun loc de a cere, dar unde pot angaja scriitori profesionisti? Thx:)

 4. Andrei

  Pentru cei care sunt dependenti de pariuri, pentru cei care au pierdut sume uriase de bani, pentru cei care cred ca succesul si bogatia vin dintr-o munca atat de usoara, va rog cititi acest comentariu. S-ar putea sa va schimbe viata radical.
  Si eu am fost un parior si inca mai pariez, dar sume mult mai mici. Va inteleg suferinta si stiu ca efectiv va arde daca nu jucati. Fratilor ganditi-va ca daca nu va lasati, puteti ajunge nu in strada, ci in eternul necunoscut. Pariurile si jocurile de noroc reprezinta un mare pacat care este pomenit si in biblie. Pentru viata voastra de dincolo, aveti grija si eliminati acest viciiu pana nu e prea tarziu.

 5. Omnia

  Salutari.
  Pasionatii de tenis, badminton, baschet, fotbal, cei care doresc sa-si intretina forma fizica cu accesorii fitness, de antrenament si medicale va invit sa ma contactati si va voi oferi produse import Austria la un accesibil.
  Magazinul online: http://www.pros-pro-shop.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *