Partidul Social Liberal

Ha! Si pentru ca nu mi-au oferit nici un raspuns forurile PSD-iste de a mijlocii o intrevedere pentru a intelege cu ce se mananca meseria de carnet de partid, m-am gandit sa dezvolt o noua forma de oranduire social-politica:

SOCIAL LIBERALISM

Am zis ca a fost Socialism, a fost Comunsim, a fost Social Democratie, este Democratie Liberala de ce nu avem si Social Liberalism?!?

Atentie nu confundati cu libertanismul euforic de care sunt cuprinsi toti liberali din ziua de azi, social liberalismul trebuie sa fie ceva care nu ingradeste nici dreptul de exprimare al individului in societate si nici nu trebuie sa ofere posibilitatea unei dezvoltari artificiale care sa puna in pericol societatea in ansamblu prin crearea unei disensiuni la nivel energetic care sa determine frustrari generale. Atata timp ca limitele sunt pastrate intr-o proportie mica si societatea functioneaza pe pilot automat ajutand semenii sa se dezvolte alaturi de ei. Practic societatea trebuie sa creasca si sa scada in acelasi ritm prin intrajutorare si nu printr-o constrangere la nivel de frustrare si orgolii.

Urmeaza sa studiez problema sa vad cum construiesc doctrina social-politica.

One Reply to “Partidul Social Liberal”

  1. Pingback: Cum am prevazut miscarea USL

Leave a Reply