Pauza Publicitara

Vreau sa va retin atentia cu putina pauza publicitara. Am niste prieteni care se ocupa de diverse lucruri, am incredere in ei ca o fac bine si doresc sa va aduc la cunostinta ceea ce pot face ei, ca in caz ca aveti nevoie de asa ceva sa puteti apela cu incredere. Daca ei nu sunt buni eu imi dau foc la valiza, deci teoria cu post platit nu tine, o fac doar pentru ca imi place cum lucreaza firmele respective.

1. CONMIX TRUST – Vanzare materiale de constructii, hidroizolatii, reparatii, restaurari de inalta calitate.

2. Piscine TOPCON – PISCINE TOPCON este specializata in constructia piscinelor din beton, finisate cu mozaic vitroceramic, ceramica, liner sau membrana armata. Prin departamentul de service, compania noastra isi propune sa vina in intampinarea clientilor nostri cu orice sugestii, sfaturi si interventii pentru a remedia, renova sau asigura serviciile post-vanzare oferite de societatea noastra pentru orice fel de piscina.

3. ITM Consulting – Firma ofera solutii de externalizare a proceselor de salarizare si administrare de personal precum si servicii de consultanta in domeniul resurselor umane.

4. Design Metal – Design Metal produce o gama variata de modele din metal sau fier forjat: BALUSTRADE, PORTI, GARDURI, COPERTINE si GRILAJE. Se poate executa si mobilier interior din fier forjat: paturi, galerii pentru perdele, fotolii, mese, scaune sau canapele.
Marele avantaj pe care vi-l ofera firma noastra este vopsirea in camp electrostatic (lichid).

One Reply to “Pauza Publicitara”

  1. Pingback: Tweets that mention Pauza Publicitara - -- Topsy.com

Leave a Reply