6 Comments

 1. fanel

  La ce te referi?

  Daca e vorba de Margineanu eu zic ca a popularizat un tip de cantec pierdut…eu inca mai sper intr-un viitor mai bun.

 2. Acest cantec se cheama “Visul” si are cel putin 20 de ani. E mai lent si fara repetarea ultimului cunt din fiecare vers.
  La ce te referi ca a popularizat un tip de cantec PIERDUT?
  .-= ₤utic´s last blog ..Apus de soare =-.

 3. Este pacatul de a deveni comercial..trebuie sa sune un pic sa placa la toata lumea. Hai sa fim seriosi am descoperit atatea caiete de cantece cu versuri modificate sau batai in plus si-n minus incat micile modificari incep sa cred ca au legatura cu vanitatea celui care il recanta.

  Cantecul asta de exemplu il auzisem la tata pe o banda de magnetofon inregistrata D-zeu mai stie unde…e vorba de cantecul asta la quitara, folk-ul. O perioada destul de mare a fost uitat folk-ul in detrimentul hiphop-ului, rockului, etc. parca a mai renascut in ultima vreme si inclusiv cu preluarile lui Margineanu s-a pus umarul la ridicarea lor…sunt miscari cu doua taisuri: popularizarea si schimbarea pe ici pe colo pentru un sunet comercial;)
  .-= fanel´s last blog ..Romania si respectul pentru valori =-.

 4. pe munte nu s-a cantat niciodata hip-hop. Insa unele balade rock, da. In proportie de 99% pe munte se canta folk. Margineanu a preluat aceste cantece de munte si le-a mai adugat 1-2 versuri sau a scos cateva pentru ca versurile acestor cantece in general nu prea au autor cunoscut si nu trebuie sa plateasca drepturi de autor. Era mai corect daca le canta asa cum le-a auzit si spunea ca e doar o colecti de cantece de munte. “Parerea mea”
  .-= ₤utic´s last blog ..Apus de soare =-.

 5. […] De ce Visul? Pentru a-l bucura si pe ₤utic cu care am incins o discutie pe marginea acestei melodii cantata intr-o maniera aiurea de Mihai Margineanu( Postul cu pricina). […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *