Ploaia din cer…

Prea multa poaie cade din cer si prea putine raze de soare mai ajung catre noi cei de pe Pamant. Alta data in luna mai eram trecuti la garderoba de vara, anul acesta pastram psihotici garderoba de iarna.

Lumea e ciudat de zapacita pe strada si se misca robotic intre serviciu, casa si alte cateva locur unde mai functioneaza la relanti. Un furnicar care produce zgomot dar care nu mai da randament pentru ca furnicile suntre stresate, asa aratam la ora asta.

Incalzirea globala. Am ales un termen gresit ca sa exprimam glaciatiunea spre care ne indreptam. Din 4 anotimpuri am ramas cu 2 si cu schimbari bruste de temperatura care au efecte negative asupra oaselor si a materiei in general. Solutiile din constructii trebuiesc regandite pentru clima care va urma. E dificil se schimba un ciclu. Cel mai greu e sa schimbi mentalitatea.

Ploua. In 10 minute e soare. Dupa alte 20 de minute cerul se innegreste si ploua iar. Un organism compacteaza intr-o jumatate de ora schimbari de temperatura cat pentru un anotimp:toamna sau primavara.

E timpul schimbarilor.

3 Replies to “Ploaia din cer…”

  1. @Silentio incalzaria globala are ca efecte schimbari climatice bruste, frig si caldura in extrem, si nu cred ca se datoreaza neaparat CO2 ci mai mult schimbarilor la nevel de univers, ciclurilor solare, schimburilor de presiune si temperatura din interiorul pamantului, etc

  2. @Ex-Silentio: Prompteristele si anal_istii minune de la televizor oricum sunt pe langa subiect, nu prea ai ce sa le ceri mai mult.

    @Noni: Practic apar schimbari in natura universului care determina schimari inclusiv in “bucataria interna la planetei”.

Leave a Reply