Politica fara perdea

Sursa: Academia Nae
Sursa: Academia Nae
Cu un 6 decembrie 2009 suntem cu totii datori. Daca Basescu e presedinte, suntem cu totii vinovati pentru ca nu ne-a pasat de tara asta.

Democratia ni se serveste de prea mult timp de la Snagov de pe lac dintre un Pink Martini scapat pe gat si fuga unui girofar baut intre sanii unei viitoare Monica Lewinski.

Socialismul si Democratia e cea mai mare minciuna care a putut sa ne-o serveasca Batranul Liber Cugetator. Social Democratia e o himera care nu are sustenabilitate. Socialismul este una si democratia e alta.

Democratia nu e un sistem politic e o stare de fapt.

Partidele de buzunar fac legea in Romania, modelul UDMR face victime. Partidele mici cu capete din armata, politie militie, armata, securitate, etc. sunt cele care fac legile in Romania, obisnuiti-va cu legi de cacat pentru ca nu au pregatire. Sunt doar executanti de cariera.

PNL si PSD nu au sanse sa schimbe ceva pentru ca NU VOR. Nu au rabdarea necesara sa educe populatii, sa fie filantropi si sa investeasca in viitor. Isi doresc doar sa-l ia pe Dorel de la Popesti, primarul, la ei in partid ca sa castige alegerile. Dincolo de scopul castigarii puterii, nu exista nici o proiectie a viitorului.

PD-L. Nu exista.

Restu’ sunt categoria pe care o denumesc generic Mudava, un candidat mai vechi la presedentie sau primaria Bucurestiului.

Nu cred in revolutii pentru ca nu stim sa le facem, suntem poporul vasal pana la lacrimi, suntem fix in pozitia umilului care asteapta un ordin de la un tatuc….suntem natia fara natie, si-i pacat ca un terioriu bogat are o populatie atat de instabila….poate natura si-a format un automatism construind prostia celor care stau aici, suntem proiectia mitului lui Sisif…stam pe varful unui munte avand senzatia ca suntem la baza si vrem sa urcam un munte imaginar.

Sursa foto: ACADEMIA NAE

One Reply to “Politica fara perdea”

  1. Pingback: Administreaza-ti faptele, condu o tara!

Leave a Reply