Prime Studios – un studio de top, cu salarii pe masura

Probabil nu toata lumea stie, dar locurile de munca in videochat sunt printre cele mai bine platite joburi. Asta pentru ca este o piata in continua dezvoltare, care nu a avut de suferit nici in timpul lock-downului, cand totul parea ca sta pe loc. Din ce in ce mai multe femei sunt interesate de un astfel de loc de munca si este si de inteles de ce.

Cel putin la Prime Studio salariul este foarte avantajos si nu este un loc de munca de la care sa pleci cu dureri de spate, cu stres acumulat. Poti lucra intr-un mediu placut, cu toate conditiile de care ai nevoie, intr-un studio de top. Mai mult decat atat, unii ar spune ca acesta este cel mai bine platit studio de videochat din capitala, acesta fiind unul dintre motivele pentru care cererea de angajare pe piata este constanta.

Nu doar un loc de munca, ci o schimbare majora in viata

Femeile interesate de un loc de munca la Studioul Prime sau cele care nu sunt decise daca sa aplice pentru un astfel de job trebuie sa descopere toate avantajele de care pot avea parte. Asta pentru a putea lua o decizie. Sa fii model de videochat nu este atat de simplu pe cat pare, dar timpul este cel care te ajuta sa te obisnuiesti.

Asta pentru ca la Prime Studios fiecare model nou, indiferent daca are sau nu experienta in domeniu are parte de training. Fiecare studio are anumite valori dupa care se ghideaza si adopta anumite metode de lucru, motiv pentru care modelele de la Prime Studios sunt indrumate inca de la inceput. Poate deveni cu adevarat un stil de viata datorita programului lejer de munca si a pachetului salarial avantajos.

Spatii special amenajate – conditii optime in orice sezon

Pentru femeile interesate de anuntul de munca a celor de la Prime Studios pot gasi anunturi precum „vino la noi la un interviu” unde vor descoperi mai multe informatii. Cert este ca fiecare angajata va avea camera proprie din care sa lucreze. Conditiile sunt optime, locatiile sunt amenajate cu bun gust si fiecare poate avea parte de conditii optime in orice sezon.

Fiecare model poate stabili ce program de munca vrea sa aiba, fiind trei optiuni disponibile: dimineata, intermediar si seara. Este un loc de munca legal, cu toate actele semnate. Fiecare angajata plateste darile la stat, contribuie la toate taxele si are asigurare medicala.

Premii lunare si anuale, deloc de ignorat

In functie de rezultatele pe care fiecare dintre ele le are vor putea primi anumite premii. Acestea constau in city break-uri, in functie de orele lucrate in fiecare luna. De asemenea, anual pot primi posibilitatea de a face o interventie chirurgicala estetica, in functie de ce isi doresc.

Poti descoperi mai multe in cadrul paginii lor oficiale prime-studios.ro sau poti lua legatura cu reprezentantii pentru a afla tot ce te intereseaza. Poate fi locul de munca ce iti poate schimba viata.

Contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Leave a Reply