Raport de Tweetmeet: #dslrtweetmeet

Anu 2010 a venit cu o premiere pentru “je”: la invitatia lui iYli si a lu Alex Badita Florin am ajuns la primul Tweetmeet.

Despre ce a fost acest TweetMeet? Despre DSLR. Ce dracu e aia? Luati de cititi:

A digital single-lens reflex camera (digital SLR or DSLR) is a digital camera that uses a mechanical mirror system and pentaprism to direct light from the lens to an optical viewfinder on the back of the camera. >>>> Restu bagati nasu’ in Wikipedia

Acum probabil va intrebati ce caut eu acolo ca dupa cum bine se vede pe blogul asta nu prea pun poze facute de mine?

Pai am vrut sa invat si eu cate ceva despre aparatele astea ca am pus mana de vreo cateva ori pe ele si faceam poze proaste desi sculele erau semiprofesioniste. Acu departe gandu’ de mine ca m-0am dus doar pentru asta? M-am dus sa socializez cu lumea, sa caut fete frumoase, sa beau o bere, sa gust o gluma, sa ma zbantuiesc un pic si sa discut cu lumea.

De invatat despre dslr-uri slava Domnului am avut ce invata de la oameni care sunt chiar pasionati de acest “sport”, fotografiatul. Am pus cuiva intrebarea daca castiga din fotografiat sau daca macar si-a amortizat investitia? Mi-a zis ca nu foarte mult. Urmatoarea intrebare care mie mi se parea logica si ca trebuind sa fie pusa, a fost: Si de ce nu-ti faci o meserie dintr-un hobby ca asta? Iar raspunsul a fost unul la care nu m-0am gandit, trebuie sa recunosc: Daca imi fac o meserie dintr-un hobby deja hobby-ul ala devine rutina si devine stresant, nemaiputand sa-l fac relaxat ca pe un hobby….WOW!!!!Io unul sincer nu ma gandeam la treaba asta, eu economic si ingineresc calculam preturi si bani investiti.

Am intalnit acolo oameni care merg pe munte(Ana Maria) si care au venit sa ia informatii pentru un viitor aparat de achizitionat pentru turele montane, de alpinism si etc. O idee superba zic eu sa ne impartaseasca din instantaneele pe care doar ei le vad din coarda sau de pe trasee. Mult succes!!!!

Am mai socializat cu Eros Nicolau (blog /twitter ; Cristian Chinezu Barta(site/twitter) ; Roxana Radu/Blegoo PR(site/twitter) Roxana de la Lumebuna.ro (site/twitter) ; Bogdan Tabarcea(site/twitter) ; Redecs(site;twitter) ; Andreea; Claudiu(site; twitter)…imi pare rau ca n-am reusit sa stau de vb cu toata lumea de pe acolo, daca am omis pe cineva sa dati vina pe Bergenbier!!!!

In alta ordine de idei sa va zic si ce concluzii am tras eu in urma acestei intalniri:

1.) Echipamentele de fotografiat sunt scumpe dar isi merita banii daca esti pasionat.
2.) Daca tot dai banii pe el e bine sa citesti cartea lui tehnica sa nu faci poze dupa ureche ca si cum ai face cu o savoniera(aparat foto obisnuit).
3.) Dupa ce ti-ai luat aparate s-ar putea sa te trezesti in creierii noptii cu dorinte nebune de a fotografia diverse fenomene ale naturii.
4.) Daca ai aparat foto bun, daca ai mana si ochi sa faci fotografie te poti numi fotograf fericit.

Asteptam cu interes urmatoarele #dslrtweetmeet-uri pentru a invata de la cei mai buni ca noi intr-ale fotografiatului.

Multumim iYli.ro , Baditaflorin.com si Print Center, La Gara In PUB

PS: Si da am uitat sa va zic ca mi-am achizitionat un calendar cu bloggeri pentru cauza lui Emanuel( Bravo Arhi ca faci o fapta buna pentru un suflet)…cine mai vrea calendare cu Bloggeri sa faca bine sa intre la adresa: CalendarulMeu

Si la final va las in compania lui Emanuel cu un cantec care te pune pe ganduri.


Emanuel Kalo – Mandra floare trandafir
Asculta mai multe audio Muzica

Later Edit: Era #dslrtweetparty da Bergenbier ce sa scrie si el :)))) …imi pun cenusa in cap si promit ca la urmatoarea intrevedere intr-ale tweet-meet-party-dracicucarcaiaci sa fiu mai atent….pana atunci sa mai desfacem o bere pentru ca “Prietenii stiu de ce!”

5 Replies to “Raport de Tweetmeet: #dslrtweetmeet”

  1. Esti a doua persoana pe care am gasit-o de la intrunire…nu ai pus poze, dar ai compensat cu povestea…nici eu nu am DSLR, deci nu am ce poze sa pun, noroc ca au fost destule persoane cu aparate care au facut poze si le-au si postat…

  2. Eu am venit acolo in calitate de viitor drogat de fotografie…deci se numeste ca am venit sa-mi iau doza gratis de drog pentru mai tarziu. Sper ca in scurt timp sa pun si eu mana pe un aparat al meu;)

  3. Pingback: | iYli | #DSLRTweetparty, schimb de carti, bucatele lui Hadean si #ValentineSweetParty |

Leave a Reply