RBF atitudine romaneasca

Se pare ca blogosfera care se da cu fundu de pamant ca ea face si drege si cat de corecta e ea si cat de napastuita e ea ca nu ii considera lumea jurnalistii lu peste prajit, s-a comportat ca in grajdu stadionului de fotbal. Zici ca erau bajetasii din coltu blocului direct de pe covorul de seminte scuipate.

Daca baiatu asta a castigat ca a gasit o nisa in sistemul defectuos al concursului nu trebuie sa va comportati ca niste animale in jungla. Acceptati realitatea asa cum este, e greu sa vezi ca pe podium nu ti se urca idolii, da nu trebuie sa te comporti ca la stana.

Niciodata nu o sa izbanditi sa fiti considerati adevarati jurnalisti daca o sa va mancati ca patrupedele printre garduri.

Acum ceva timp se dadea lumea cu fundu de pamant ca noii blogeri ii acuza pe cei vechi ca nimeni nu ii spijina sa devina cunoscuti, iar acum cand baiatu(un necunoscut) asta a castigat, voci pline de inteligenta din multime(adica necunoscuti din multime) intrebau zeflemitor:”CINE? CINE?”…din nou romanul isi arata clasa de tartan.

La mai mare…la anu va rog frumos sa-l faceti cu circuit inchis ca sa nu mai fiti deranjati de bloggeri necunoscuti…sa va dati premii intre voi, sa beti voi intre voi si sa va “simteti” bine.

Leave a Reply