Revolutia si Dumnezeu

Afara ninge stupid daca nu chiar nationalist. Furtuna de zapada din Bucuresti anunta sfarsitul revolutiei romane care a durat 20 de ani. Ca-ntr-un film de duzina cu presedinti raniti anunt ca:”The Potus is in danger!”, si aici The Potus nu e omul ci institutia.

Am trecut prin toate stadiile de prostitutie politica incat simt ca anul acesta este un capat de drum. A nins afara a uitare, Coposu si-a facut in sfarsit actele si a primit dreptul de a pleda cauza noastra in fata Marelui Judecator. De acum staborurile internationale nu mai au o putere prea mare. E zapada noastra furata de ei, exact ca si revolutia.

E timpul schimbarii, e timpul unui nou inceput, e timpul sa nu ne mai temem de vulpea care posteste duminica. e timpul sa uitam ca-n ruga lui Coposu si sa construim ceva frumos.

A nins a durere, a nins a intristare…am murit prea multi ca sa mai putem muri si-n continuare. Gata cu mortii nostrii, gata cu mortii lor…sa taiem vitelul cel mai gras, sa adunam masele. sa alegem bobul de neghina si sa construim mesianic si ceva in tara asta.

Vom muri si vom fi liberi inca ne mai bantuie…ajunge cu crimele, ajunge cu jaful, ajunge cu impartirea in tabere de pro si contra aceluiasi inamic invizibil…inamicul esti tu.

Leave a Reply