Romania Alcoolica voteaza!


Romanii au fost darji,braji si viteji. Romanii sunt modesti, isi iubesc tara si isi respecta semenii.
Acum ca am terminat cu caterica hai discutam despre ce facem pe 22 noiembrie cand vom merge sa votam.

Romania este o tara plina de alcoolici care isi masoara timpul intre ultimul si urmatorul pahar. Romania este o tara aidoma tarilor sud americane cartelizata politic care joaca pe o tabla de sah in care regele zace in mizerie si nebunii conduc lupta.

Duminica mergem la vot cu mic cu mare sa votam. Pe cine?

Traian Basescu – A fost primar de bucuresti si presedinte cate 4 ani. Rezultatele lui nu sunt tocmai promitatoare.

Crin Antonescu – sustinut de partidul liberal roman. Au fost la semiconducerea tarii si nu au excelat cu legile si dezvoltarea economica a tarii. Nu a avut nici o pozitie cheie care sa ne arate ca este un bun diplomat.

Mircea Geoana – un fost ministru de externe care isi injunghia parintele ideolog odata ce a castigat Emil Constantinescu in 1996. Un om care se impozeza cu Iliescu dupa ce in congresul in care a fost ales il infiera pe acelasi Iliescu, parintele ideolog.

Sorin Oprescu – Un medic care s-a luptat sa ajunga primar de Bucuresti si cand in sfarsit a ajuns si-a dat seama ca jucaria Bucuresti e prea mica si vrea o tara, Romania. Aici pot sa adaug ca este un medic destul de bun si un fost gestionar de spitale prin care a cam aranjat cate ceva.

Kelemen Hunor – Un baiat care vorbeste frumos dar care din pacate crede ca Romania are doar 2 judete: Harghita si Covasna. Cel mai mare handicap al lui e ca vine dintr-un partid care a fost de 20 de ani la guvernare si care nici macar nu au facut ceva mai multe pentru semeni lor de nationalitate maghiara. Este singurul candidat care vine de o uniune care fals se crede partid.

Vadim Tudor – In trecut era “iepurele”(termen din ateltism) lui Iliescu. Romanii aveau nevoie de un babau extremist care sa le reeduce optiunile. Acum o figura stearsa care fara competitorul lui s-a pierdut in competitie.

Gigi Becali – Un latifundiar care macinat de criza si de criza de personalitate de la echipa de fotbal pe care o conduce, Steaua Bucuresti, s-a refugiat intre misticismul religios, statutul de vedeta miortica si vesnic candidat pentru o functie importanta in stat.

Remus Cernea – Un activist pe partea de organizatii neguvernamentale care incearca sa acceada la o functie importanta in stat. A studiat filosofia si s-a implicat in activitati civice si eco. Din pacate poporul roman e mult prea nepasator ca sa inteleaga ecologia.

Eduard Gheorghe Manole – Un baiat destul de destept care a mai candidat si-n 2000 si care are un CV destul de impresionant, dar care fara o sustinere stabila(cadre militare de nadeje, fosti SRI-isti, fosti nemlenclaturisti, dizidenti de paie care erau tot timpul murdari de cerneala delatiunilor pe maini, marinari care si-au servit patria inflorind cu contrabanda sau revolutionari fictivi) n-are nici o sansa. A condus intr-o perioada o revista despre muntii Romaniei si partea asta eco montana: Muntii Carpati. A luat parte la ceva foruri importante pe fizica si parte petroliera daca nu ma insel.

Constantin Ninel Potarca este presedinte al Patronatului Oamenilor de Afaceri Rromi din Romania, este primul candidat de etnie rroma la functia de presedinte al Romaniei. Unii zic ca este Obama de Romania facand analogia cu culoarea pielii, eu zic ca pana sa fie ca oboma trebuie macar sa incete cate ceva nu sa fi terminat un liceu si sa fie anu 1 la universitatea de renume mondial, intergalactic si planetar Spiru Haret.

Ovidiu Iane.

Constantin Rotaru.

Dragi mei compatrioti va rog frumos sa mergeti si anu asta la vot pentru vota. Iliescu nu mai candideaza. Aveti grija pe cine votati. Nu mai ascultati invatatura de care tot aud din 1989: ba voteaza ba cu unu care are sanse nu mai vota cu necunoscuti ca nu iese. Daca veti vota tot timpul cu cei de pe locurile 1 si 2 sau 3 nu veti stii niciodata daca ala de pe 4,5 sau 6 nu era mai bun. In primul tur de scrutin este bine sa votezi cu cine crezi tu ca te-ar reprezenta mai bine pe tine la vot. Exprima-ti votu democratic fara a apela a cutume, frici si educatia comunista de cacat pe care ai primit-o de la ai tai parinti. Uita ca ti-a dat cineva un pachet la poarta. Aia sunt tot banii tai, nu ti-a facut javra de primar sau cine ti-a dat pachetu’ un bine, el si-a facut lui si haitei lui de golani un bine.

“NU VOTA LA MAI MULTE SECTII DE VOT!!!!BOULE DACA O VEI FACE SI IESE CEL PENTRU CARE VOTEZI, SPER SA VISEZI NOAPTE DE NOAPTE TINERI MORTI IN REVOLUTIA DIN 1989 TIMP DE 5 ANI CAT TINE MANDATU’ ACELUI OM PE CARE-L VOTEZI DE MAI MULTE ORI ”

Aveti grija si nu puneti botu la cardeala si mardeala cu mici, bere, tuica…acum iti dau tuica, mici, bere si timp de 5 ani iti vor da sa SUGI PULA! Altii au murit in temnite pentru idealuri si voi nu puteti sa votati sincer la un cacat de alegeri doar pentru 1 zi de zbenguiala pe bani partidului?

ATENTIE!!!!!NU vota cacatu’ de REFERENDUM. Daca nu vor mai fi 471 si vor fi 300 tot vor fura, dar vor fura mult mai organizat si mult mai mult. Noi nu trebuie sa schimbam cantitatea ci CALITATEA.

Tarile UE printre care cu mandrie(ei eu nu sunt mandru de asa ceva) ne numaram incep sa treaca la 2 camere…noi suntem de-a’mpulea si trecem la 1.

sursa foto: http://www.klevertravel.ro

5 Replies to “Romania Alcoolica voteaza!”

  1. Eu votez cacatu’ de referendum. Calitate oricum o sa avem la pulivara, macar asa fie mai putine capuse care primesc salariu.

    Cu ce se intimpla in UE, e demagogia astora de la noi sa determine lumea sa nu voteze la referendum. I-a apucat brusc solidaritatea cu UE si nu mai pot sa se cace diferit de aia desi pina acum au facut-o? Nu mai pun botu’ la disperarile lor. Noi avem parlamentari cit pentru 2 tari SUA si ei nu fac treaba nici cit pentru jumatate de SUA.
    .-= Saturnianul´s last blog ..2012 =-.

  2. @saturnianul: oricum nu se voteaza ca asta tre sa parafeze paralmentu’….tu crezi ca aia voteaza sa-si taie craca de sub picioare?

Leave a Reply