Romanu’ si “joburile” lui

Romanu s-a nascut poet
si a murit un alcoolic ratat.

Ma dispera ultimu trend de a te da rotund cu functia pe care o detii: new media online-er, media planner, account executive, manager executiv, pr, inspector de specialitate in asigurari, team manager, project manager, program manager,…, bip bip a mamii manager.

Toti romanii cred ca daca isi englezuiesc functia incep sa devina mai importanti decat functia pe care o au. Cei mai infocati suporteri ai snobismului corporatist sunt copiii care ajung sa sclavageasca pentru cine stie ce firma cu/de b/rasini si vin la bere aruncand pe masa cele 20.000 de telefoane date de firma, cheile de la jegu de masina cu care te pune firma sa alergi prin lume…Atentie!!! Nu uita cand arunci toate pe masa sa faci cumva sa vada lumea ca tu te-ai ajuns si ca firma ti-a oferit carti de vizita.

Avm o manie a smecheriei. Romanu daca nu se da smecher cred ca moare, daca l-am baga pe fiecare roman intr-o camera ei n-ar muri de singuratate ar muri de oftica. S-ar oftica crunt ca n-ar mai avea cui sa se laude. Suntem o natie speciala, o natie de laudarosi si puturosi care nu facem decat sa ne laudam cu rahaturile de nume pompoase pe care le-am gasit muncii noastre, adica scuze joburilor ca acu nu mai ai loc de munca ai un job.

Un job doua Job-uri, substativ neutru.

Gogule/Maricico nu sunteti atat de importanti pe cat vreti sa pareti, nu sunteti decat niste sefuti pusi acolo sa fie sefututi de sefi lor mai mari, fiecare sefut are un alt sefut care il sefute la cap sau in fund depinde de inclinatie sau de sex si orientare sexuala.

3 Replies to “Romanu’ si “joburile” lui”

Leave a Reply