Rulouri exterioare de calitate excepțională se găsesc doar la Alexiana

Alexiana - Rulouri exterioare Slatina
Alexiana – Rulouri exterioare Slatina

Pe măsură ce trecem de la stilul tradițional la cel modern vom observa că sunt multe persoane care aleg anumite elemente de acest fel. Indiferent dacă vorbim despre cei care  locuiesc la casă sau chiar la bloc, unele aspecte au rămas la fel, ca de exemplu nevoia de protecție. În special pe timpul nopții, dar și ziua, ferestrele au nevoie de protecție suplimentară împotriva factorilor exteriori.

Astfel, alegerea unor rulouri exterioare nu ar trebui să mire pe nimeni în acest context. Furnizor prompt este, desigur, unul de încredere și anume firma Alexiana.

Pentru ferestre protejate puteți alege rulouri exterioare

În structura unei case ferestrele, dar și ușile, sunt elemente care fac legătura cu lumea exterioară. De aceea, este importantă alegerea lor, dar și o protecție suplimentară se cere aici. Așadar, pentru ferestre, se pot achiziționa rulouri exterioare Slatina, acestea fiind practic înlocuitoarele obloanelor clasice.

Chiar dacă au un aspect modern, rulourile livrate de către Alexiana Group pot fi cu ușurință integrate în structura oricărei tip de case. Fie ea casă de vacanță, vilă sau chiar casă bătrânească, rulourile exterioare sunt în așa fel concepute, încât devin parte integrantă a casei. În plus, ele sunt mai practice decât obloanele și pot fi manevrate cu ușurință de către proprietar.

Structura lor este ușoară, sunt imediat gata de montare și în funcție de gusturi, se pot alege dintre o gamă largă de culori. Aceasta este listată pe site-ul celor de la Alexiana.

Caracteristici importante ale rulourilor exterioare

Pentru locuitorii din Slatina, dar nu numai, este important să afle că rulourile exterioare au o serie de caracteristici esențiale. Pentru protecția intimității, rulourile livrate de către firma Alexiana sunt 100% fabricate după măsurătorile fiecărei ferestre. Echipa se va deplasa la domiciliu, pentru a măsura exact dimensiunile ferestrelor.

Echipa tehnică va monta cu grijă aceste rulouri, care vor fi ales în culoare dorită de către client. De menționat este faptul că aceste rulouri se pot manevra atât manual, cât și electric, într-un mod simplu.

Materialul din care sunt fabricate rulourile exterioare este ușor, vorbim aici despre lamele din aluminiu. Interiorul este căptușit cu spumă poliuretanică. Aceasta este foarte eficientă în a proteja fonic, dar și termic locuința, fără ca zgomotele exterioare să mai deranjeze.

Pentru cine dorește, rulourile exterioare pot fi prevăzute și cu plasă anti-insecte.

Uși de garaj pentru protecția mașinilor, dar nu numai

În cadrul amenajărilor exterioare și a sistemelor de protecție, firma Alexiana livrează și uși de garaj la care se oferă gratuit soluții tehnice, măsurători și transport. Montajul se face la nivel profesional și se oferă garanții extinse, de până la 11 ani și beneficii unice, așa cum ar fi două intervenții gratuite în primii doi ani.

Ușile de garaj prezintă culori și modele diferite, mai mult chiar ele pot fi personalizate la dorința clientului.

Serviciile complete de proiectare și montaj, dar și mentenanța oferită, fac din firma Alexiana partenerul de cursă lungă pentru siguranța oricărei case sau clădiri.

Detalii suplimentare pot fi obținute și din pagina oficială alexiana.ro.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *