Sa nu te faultezi singur

In jurul meu roiesc sute de persoane care habar nu au ca timpul lor trece intr-un ritm in care nu le este permis sa nu ierte. Toti au timp in trairile lor pentru a executa vendete personale cu altii. De cele mai multe ori razbunarile lor sunt stupid de insipide astfel incat ajung sa se razbune pe nimicul din viata lor.

In termeni urbani poti descrie ceea ce fac prin expresia “a te rahati in ventilator”. Da, e adevarat chiar asta fac isi priecteaza propria mizerie intr-un ventilator care se misca in reluare ┬ápentru a lasa un timp de la “depunerea” materialului si pana la improscarea proprie cu acesta. Acest timp este timpul iertarii sau timpul lor liber in care se pot trezi la realitate. De cele mai multe ori trezirea nu exista decat poate mult prea tarziu.

Tu ca sac de box al acestor realitatii paralele te rogi pentru trezirea acestuia in timp ce incasezi vertiginos lovituri una dupa alta. Mereu si mereu te gandesti ca “daca Ala a putut tu de ce nu poti”. De foarte multe ori te opresti sa-ti arunci si tu propria neputinta intr-un ventilator desenat doar pentru tine. Te trezesti, te stergi, oprestie ventilatorul si o iei de la capat. Mereu si mereu ca un Sisif imbatat de tampenie.

Stop!  Nu exista optiunea de stop pentru ca miscarea este perpetua. Ventilatorul trage si impinge tot ce ii dai. Omul este cel care da cheia schimbarii.

Leave a Reply