4 Comments

  1. Nu va exista schimbare de macaz din partea politicului, in Romania. Politicienii nostri pur si simplu nu stiu ce sa faca. Sunt sigur ca ar face, dar habar nu au cu ce se mananca politica adevarata. Pentru ei notiunea asta se traduce in discutii, trageri de sireturi si interese personale. Politica avem in Marea Britanie, in State, in Canada.. la noi macazul il vor schimba companiile straine in momentul in care vor continua/incepe investitiile in Romania, dupa caz.

  2. @vlad: socialismul pentru bogati e burghezia comunista de care vorbea lenin l cartile lui si de care ne spunea sa ne ferim: geoana. basescu,iliescu….toti politrucii de dupa ’89 care sed linistiti.

    @mihai pintilie: democratia si-a trait cei 50 de ani de garantie a iesit din termen si are nevoie de o pauza pentru a se relansa.
    .-= fanel´s last blog ..Webstock TV 2009 =-.

  3. Cand a aparut caritas taica-miu zicea ca daca se duce el sa depuna bani acolo se duce dracu ca nu are el noroc sa castige. S-a dus pana la urma si a depus o suma modica cam 10 lei din ziua de azi si dupa 2-3 luni s-a terminat. La fel si cu FNI. Ca sa extrapolez la scara nationala acu ca am intrat si noi in ue de 2 ani se duce dracu capitalismul si democratia asa cum le stiam pana acum. Nu avem noi norocu “sa traim bine”!
    .-= Vlad´s last blog ..Taxarea autostr─âzilor =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *