Sangele descrie personalitatea profesionala

Grupa sangvina iti poate dezvalui nu doar trasaturile generale de personalitate, ci si felul in care personalitatea se reflecta in comportamentul tau profesional.

Sursa: 9AM News

Stirea spune ca cei care au grupa sangvina A sunt perceputi ca fiind cinstiti si neprefacuti, dar si extrem de circumspecti la locul de munca. Cica profesiile pe care le urmeaza ei sunt cele de contabil, de bibliotecar, de architect, administrator, medic, corector, programator, pictor, dansator, artist, economist, scriitor. E normal ca daca ei sunt cinstiti si neprefacuti sa nu urmeze o meserie in care se minte. Cum ar fi sa ajunga un astfel de A-sanguinus vanzator si sa fie cinstit cu clientul in legatura cu produsul lui prost de-l vinde.

Grupa sangvina B. Astia cica au tendinta de a deveni lideri, au inclinatii catre domenii precum vanzari si sunt atrasi de pozitii care implica autoritatea si coordonarea de echipe. Meserii pentru ei: reprezentat vanzari, jurnalist de investigatii, lider militar, comerciant, bancher, director de publicatii, judecator, om de afaceri. Sa mai zica cineva ca fiecare se vinde in fiecare zi si ca oricine poate invata sa faca vanzari.

Fiecare persoana are in bagajul genetic un drum trasat.

Leave a Reply