si Pullover-ul a fost albastru…

Toata lumea s-a ofuscat ca Presedintele Romaniei a fost la catafalcul Bardului National intr-un pullover albastru.
S-a creat o adevarata isterie in legatura cu aparitia la ceas de seara a Presedintelui Traian Basescu la Casa Scriitorilor imbracat intr-un pullover albastru. Omu a venit casual imbracat, probabil a dorit sa vina in calitate de Om si nu de Presedinte.

Sursa:  Libertatea si Antena 1
Sursa: Libertatea si Antena 1

Nimeni nu a comentat faptul ca Presedintele Traian Basescu a venit cu un buchet de flori la capul lui Adrian Paunescu. La un barbat un alt barbat nu se duce cu flori, cel putin asa stiu eu din folclorul inmormantarilor.

Oricum gestul conteaza ca si-a facut aparitia. Poate in sinea dumnealui si-a cerut scuze pentru bataile de cap pe care i le-a oferit lui Adrian Paunescu cat timp a fost senator. Nu trebuie judecat nimeni in jocul politic, fiecare trage pentru echipa lui. Cine nu se simte puternic sa joace in politica trebuie sa se retraga.

Sursa foto: Libertatea – captura de la Antena 1

2 Replies to “si Pullover-ul a fost albastru…”

  1. Cand vine vorba despre institutia presedintiei orice detaliu conteaza, la fel ca intr-o afacere, daca nu esti atent la detalii de ce te miri ca piezi clientii?! Mai mult, pentru asta are presedintele consilieri platiti, ca sa nu faca gafe, de orice fel fie ca e vba. de flori de la un barbat ptr. un barbat defunct, fie ca e vba de plluoverul albastru….

Leave a Reply