Societatea sexuala

El:”Vreau sa fut o femeie pana cand bate cu pumnu in podea ca aia la Judo” ; “Vreau sa-i bag pula in pizda pana ii iese prin amigdale”;”Vreau sa-mi faca felatie si sa manance toata sperma”
Ea:”Vreau un barbat cu pula mare sa-mi rupa pizda in 2 sa ma simt si eu femeie adevarata”;”Vreau sa fie potent sa ma futa toata noaptea si dupa sa stea si de vorba cu mine”; ” Vreau sa-mi dea limbi pana explodez”

Toate aceste replici vorbesc de cantitatea sexuala si nu de calitatea sexuala. Avem tendinta sa impartim actele sexuale dupa aceste criterii. Evident dupa ce veti citi replicile de mai sus veti zice ca nu-i adevarat si ca voi nu sunteti asa si ca nu prea exista asa ceva ca fabulez eu, replicile de mai sus sunt auzite in diverse ocazi din gura unor oameni reali si spuse si de mine in diverse ocazii.

Cum ajungem la astfel de criterizarii sexuale in timp intr-o societate? Simplu! Prin puterea exemplului: Executi pornografie bazata pe vise erotice duse la extrem si dai nastere la alte vise in mintea umana care trebuie sa depaseasca pe cele deja executate. Mintea preia, proceseaza si daca nu gaseste un gram de cultura, dezvolta fanteziile in ceva si mai si, pentru ca uman vorbind suntem intr-o continua autodepasire sociala. Totul se transforma intr-un joc social; odata o bariera sexuala depasita se merge catre castigarea unei noi baricade. Cu cat iti detii un record mai mult timp cu atat esti adulat tot mai tare si creierul( al mai sexuat organ decat organul sexual fizic) nascoceste ceva mult mai tare pentru a putea supravietui in ierarhizarea sociala.

“De ce?” sau mai bine zis de unde pana unde mai reprezinta actul sexual o placere sau un mod de a-ti etala conditia de jucator in sportul numit Sex?
“Stiu, acum o sa-mi ziceti ca niste vestale inrosite ca voi nu faceti asa ceva si ca asa ceva se practica doar la teribilisti”, dar oare spiritul de competitie nu te indeamna sa nascocesti noi jocuri sexuale pentru a nu da ocazia partenerului sa caute alt “prieten” care-i ofera cantitate nu calitate? Suntem blocati in niste cutume stabilite de societate si ne ghidam mecanic dupa ele uitand sa cautam inaintea unei potriviri spirituale, o potrivire sexuala bazata pe criterii de sportiv sexual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *