Soia

“NU NE VINDEM TARA!”
“NU MAI VREM SALAM CU SOIA!”

Un aliment hulit pe vremea lu Nicu Plumb/Ceausescu si un aliment adorat acum de fitosii democratiei schioape pe care o are Romania.
Eram atat de aprinsi de flacara revolutiei si de lupta impotrva salamului cu soia incat nu am inteles ca unii care n-au mancat salam cu soia au preluat deja conducerea. Gusa tinuta cu caviar e vremea lu’ Nicu Plumb a ajuns sa-mi povesteasca acum despre bebeficiile acestiu aliment: soia.

Nu am nici o problema daca soia este naturala si o mananc, din cate stiu soia fiarta este buna pentru diabetici, insa am ce am cu soia mutata genetic din boabe otravite cu porcarii. Si dupa aia vii si imi servesti gripa aviara, gripa porcina numai ca sa-ti faci tu planul de vanzare pe un anumit segment de carne. Ma doare cand vad ca ne indreptam catre o dictatura a democratiei….Big Brother is watching you my friend! sau cum 1984 a lui George Orwell devine realitate.

Sursa foto: Terapii naturiste

2 Replies to “Soia”

 1. [quote]Eram atat de aprinsi de flacara revolutiei si de lupta impotrva salamului cu soia incat nu am inteles ca unii care n-au mancat salam cu soia au preluat deja conducerea.[/quote]

  Din pacate conducerea a fost luata de unii ca ilici chipurile mancator de salam cu soia ca noi in timp ce oameni ca Radu Câmpeanu si Ion Raţiu erau huliţi pentru că veneau de afară şi vroiau să ne vândă ţara.
  .-= Vlad´s last blog ..Politrucii care ne conduc =-.

 2. Soia era hulită pe vremea lui Ceaşcă tot datorită idioţeniei regimului, care respingea orice aparţinea occidentului ca fiind… nepotrivit pentru societatea noastră multilateral dezvoltată.

  La fel s-a întîmplat şi cu reciclarea, care era impusă în loc să se inducă ideea că e vorba de civilizaţie. De-aia ne băgăm pwla în ea azi. Idei bune puse în practică de idioţi care n-au ştiut să le implementeze.

  Cît despre democraţie, de-abia îşi mai trage sufletul, e cam pe ducă.
  .-= Saturnianul´s last blog ..Saturnisme =-.

Leave a Reply